Analysera, acceptera och förstå

Erfarna alla önskade saker, analysera, acceptera och förstå erfarenheterna

Destillationen av kärleken och visheten som finns inom dem. Ingenting är att övervinna. Det som inte behövs faller bort.

Saken är också att om dina önskningar skulle störa någon annans fria vilja, är det bättre att begränsa sin ”erfarenhet” till fantasin.

Så låt oss säga att du är arg på en förälder. Fadern tar ofta den värsta stöten av den. Du kan i din fantasi, erfarenhet slutligen explodera på honom och säga alla de saker du ville säga, men kunde aldrig i verkligheten.

Analysera, acceptera och förstå det, leta efter det kärleksfulla i perspektivet – sök visdomen, du kan övervinna den. Du valde dina erfarenheter, inklusive missbruket av det, väx i från det, och då kan därmed din ilska ”falla bort” eftersom du nu förstår innebörden bakom vad du har upplevt.

Du kan ta varenda önska du någonsin haft igenom den här processen och växa ifrån den. Dina önskningar är inte smutsiga, hemska eller äckliga – de är fullt accepterade.

Förlåt dig själv och andra, det är nyckeln till att bryta hjulet så samma personer inte håller på att dyka upp i ditt liv med olika namn och ansikten.

Citat ur: The law of one.

Taggar:acceptera, analysera, förstå, livet, livserfarenhet

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: