Taken, serie

Steven Spielberg’s Taken (2002) – Trailer

Om filmen:

Denna storslagna berättelse, som väver samman otroliga historier om bortföranden och rymdvarelser, får vi uppleva genom tre familjer under fyra generationer – en tv-historisk succé utan motstycke. Ett spektakulärt drama som tar sin början uppe bland molnen i Tyskland under andra världskriget, och tar oss med genom Vietnamkriget och in i det nya årtusendet. Vi får stifta bekantskap med utomjordingar mot en drygt 50-årig historisk bakgrund. Varje avsnitt är regisserat av filmskapare som Steven Spielberg handplockat för att skapa en kraftfull, känslosam och minnesvärd saga om mänsklighetens fascination för det okända.

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: