Karlzons Recept och Hälsa – Min bok. Mitt liv. Min resa. Vägen till ett bättre liv. Kan jag så kan du!

Solnedgången på Paradiset

11 august talades det om stjärnfall

Var tionde minut skulle man kunna se stjärnfall och vi tog tillfället i akt och besökte Paradiset.

Foto: KarlZon, 201208

Paradiset med nga kalla öl och grill. Kvällen blev magisk och massor med stjärnfall, dock inga bildbevis då de for iväg snabbare än ögat *ler* Men jag fick många fantastiska bilder på solnedgången och månen. Jag är super nöjd och jag är överväldigad över den fina kväll vi fick…

     

Taggar:brudarebacken, göteborg, mitt paradis, solnedgången

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: