Min kvällsmat blev lätt stekt Bresaola, lufttorkad nötkött och ägg

En mycket god kvällsmat

Stek upp Bresaolan (100% mager lufttorkad nötkött) med olivolja och två ägg. Till det hade jag sallad, gurka, salladslök och keso.

Jag får enligt min blodgrupp inte äta griskött och kyckling. Så det får istället bli nötkött, kalkon och en massa fisk. Men jag har inga som helst problem med det, för jag gillar inte griskött. Jobbigaste är kyckling, men upptäckte att kalkon är godare.

keso-bresaola

Taggar:ät efter sin blodgrupp, bresaola, keso, Kvällsmat, lchq, lowcarb, lufttorkad nötkött, stekt ägg

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: