Dag 2 Blodtyp och Gurkmeja

 Smoothie

Baserad på: Banan, kiwi, vatten, gurkmeja, ingefära och vatten. Jag vill få bort min värk.

Idag testar jag gurkmeja och ingefära i smoothie då ja har lite värk här och där. Dessa kryddor ska vara bra för inflammationer sägs det och varför inte prova. Det passar även min blodtyp och jag kryddar ägget med lite persilja och cayennepeppar (ökar ämnesomsättningen).

Det smakar inte så tokigt! 1 tsk gurkmeja och 0,5 tsk ingefära på en banan o kiwi!

dag2

Taggar:ämnesomsättning, antiinflammatorisk, banan, cayennepeppar, Gurkmeja, hälsa, inflammation, Ingefära, krydda, kryddor, smoothie

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: