Jag anpassar min kost efter min blodtyp så mycket som möjligt.

5 dagar har gått och jag kämpar fortfarande med kosten efter min blodtyp

Känner jag någon skillnad ännu? Vet Ej ännu, men jag ska ge det en chans.  Jag har inte ätit det som jag inte får äta, som ex: kyckling, tomat, majs, solrosfrön m.m.

Här om dagen hade vi grillpremiär och det blev kalkon till oss i stället för kyckling. Det var nytt för mig, men så himla gott och detta tänker jag fortsätta med. Jag har även testat på kalkonköttbullarna, då jag inte orkade laga eget och de var med jätte goda, vilket jag inte trodde. Kalkonköttet är ngt dyrare men har man några kronor över är de värd varje öre.

Att äta hälsosamt är dyrt

Som sagt att äta hälsosammare är dyrt över huvudet taget. Vilket jag tycker är helt absurt. Jag har med flera denna veckan haft djupa diskussioner om detta ämnet och vi blir inte klokare på hur regeringen funkar. Här är två citat ur en av diskussionerna:

” Det gick en dokumentär på tv för ett par är sedan om fetman i USA, och de följde och intervjuade ett par familjer från de fattiga områdena, där de var överviktiga. Ett äpple kostade då 2 dollar och en hel hink med friterade kycklingvingar 69 cent. Gissa vad mammorna köpte till sina barn? ”

” Att äta bra och nyttig, verkar staten inte gå med på. För då förloras det pengar på oss. De vill säkert ligga bland 5 i topp på att dra in mest pengar i världen. Blir vi inte sjuka, blir det inga läkarbesök och heller inga mediciner. Ju billigare och lättillgängligare det är, desto lättare tjänar de. Många av oss är bekväma och många har heller inte råd med bättre och nyttigare mat. ”

Se Farmageddon – så här ser verkligheten ut. Skrämmande!

Taggar:äta hälsosamt är dyrt, blodtyp, diet, farmagadden, farmageddon, hälsa, kalkon, kalkonkött, kost, lchf, lchq, smoothie

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: