4 veckor har gått med att anpassat kosten efter min blodtyp

Denna lilla extra anpassning har gett mig stora resultat

Jag har minskat omfånget i massor, detta var inte mitt egentliga syfte, men glad är jag åt det 🙂 Mina smaklökar är helt förändrade. Jag klarar längre inte av socker och stärkelse.

I veckan hade jag lite PMS och ett sötsug som inte gav med sig. Jag slängde i mig några godisar, av ful gammal vana, men fick väldigt fort spotta ut det igen. Det smakade vidrigt och dessa var ändå en av mina favoriter. Kan inte med ord beskriva ”chocken” jag fick. Vilken förändring, så fort. Jag är ju glad för det. Men ångest för hur mkt skit man med åren har stoppat i sig och mer eller mindre förstört sin kropp. Senare på kvällen tänkte jag prova ett glas o’boj, men effekten blev lika. Jag kunde inte dricka det och fick hälla ut det. Ist fick ja ta mig min goa kopp, gröna te med färskriven ingefära.

Det har inte varit svårt att anpassa min kost då jag redan äter låg kolhydrats kost. Att inte få äta griskött har inte varit några problem, då jag inte ens gillar det. Kyckling var lite värre då det var en av mina favoriter. Men ersättningen blev kalkon och kalkon är mycket godare än kyckling, dock lite dyrare.

Jag måste erkänna att jag mår bättre, än innan. Min mage som inte var helt hundra, inga svullnader eller kramper, men ojämnheten har inte varit riktigt bra, är bra nu. Jag är också piggare och tänker inte sluta. För er som har vanan inne med att äta LCHF, LCHQ, ja vad det nu kan vara kommer det inte att bli svårt att ställa om sig.

Jag tycker det är kul, dels för att jag älskar matlagning och att laga allt från grunden då jag vill äta fritt från konserveringsmedel, socker och annan skit som finns i vissa livsmedel produkter.

Igår när ja skulle laga till en sås, baserad på grädde till barnen, hade jag ingen grädde hemma. I stället gjorde jag en sås baserad på mjölk och mjöl. Vilket jag ofta  inte gör längre, då det finns andra metoder som funkar bra, men i alla fall så smakade av såsen och fick kväljningar, vilket jag aldrig fått innan. Jag är faktiskt duktig på att göra goda såser och fått mycket beröm för de. Men det var mjölet och mjölken. Det var sött och smakade grynigt, jag klarade inte av smaken. Fick krydda lite mer och gå på magkänslan att såsen skulle bli god så att barnen skulle bli nöjda. Jag fick godkänt och mätta magar fick jag.

/KarlZon

Taggar:blodgrubb b, blodtyp, blodtyp b, hälsa, kost, låga kolhydrater, lchf, lchq, viktminskning

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: