Mitt liv i illustration

Sluten cirkel – ett med Alltet!

Mitt liv i illustration

 • Jag – 77713. Jag har alltid trott de på dessa nummer och att det på något sett betyder mig någonting.
 • Yod-Heh-Vav-Heh (människan, Guds skapelse)
 • Upp och ner på triangeln – Jag har kontrollen, vill ha kontroll. Vill inte systemet ska äga mig. Jag är min egen gud, oavsett vad…
 • Ra’s öga – Min gud, min guide. Vet Han vakar över mig.
 • Triangeln/pyramiden – Hans symbol – tecknet visar sig alltid för mig under mina meditationer.
 • Solen och stjärnan – Mina tecken, ger mig styrka. Har alltid dyrkat solen och bland stjärnorna finns mitt hem.
 • Ankh – Evigt liv. Ja har alltid trott på ett evigt liv.
 • Caduceus (medicinsk symbol/healing) Jag vill alla ska må bra. Och symbolen är även kopplad till Iris, som är i den grekiska mytologin regnbågens gudinna. Hon är med sina färger personifieringen av regnbågen och symbol för föreningen mellan Uranos och Gaia. Hon är en bevingad gudomlighet klädd i skir slöja och står i Zeus tjänst som budbärare, precis som Hermes, för att transportera meddelanden eller gudarnas befallningar.  Jag har alltid varit fascinerad av regnbågen och jordens alla vackra skapelser. Under en meditation fick ja mitt namn Iris. Först blev ja besviken och tänkte, vilket tråkigt namn och hade ingen aning om någonting. Men ju mer ja kollade upp detta, desto mer kände ja en sammankoppling med namnet och hur jag idag lever mitt liv med tankar och känslor som hon.
 • Vingarna står för frihet, alla ska få vara fria.
 • Mars och Jupiter. Mellan ligger Jorden/Tellus/Gaia och en gång skapades vi just på Henne av någon som önskade oss leva ett liv med kärlek och harmoni.
 • Gaia/Jorden/Tellus – vårt hem, vår styrka, Agartha, Hollow earth. Lemurien, Atlantis. Har alltid trott på Atlantis och på en högre civilisation, högre makt.
 • Styrka, energi, healing  från oss och från jordens inre ut i universum. Vi är alltet. Där av kommer mitt ”Flooow” För det är så ja lever 😉
 • Plejaderna och Orion – har haft kontakt!

Slut på meddelandet/Love and light KarlZon

Taggar:ankh, caduceus, energy, flooow, gaia, hermas staff, hermes, iris, life, mars.jupiter, orion, plejaderna, pyramid, ra, regnbågen, sun, treenigheten, universum, Yod Heh Vav Heh

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: