Ja mötte 2 herrar vid namnen Mikael och Ashtar.

Innan jag gick och la mig igår, fick jag känslan att meditera och det gjorde jag

Under min meditation valde jag att ha  på mig min kristall som ja placerade på mitt hjärta.

Min upplevelse efter en kundalini meditation mötte ja 2 herrar. Första herren presenterade sig vid namnet Mikael, jag hade ingen aning vem det var? Men han var blond, vacker med hade blåa ögon. Han bad mig att notera saker, skriva ner saker, upplysa världen. Via min blogg, tänkte jag? För det är här jag skriver mina upplevelser/visioner. Han var liksom besatt av tanken att jag var tvungen att skriva/dela med mig. Han visade mig hela tiden ett block med penna och blickade åt mig med en bestämd skriv, skriv skriv – blicken hårt riktad mot mig. Jag sa: ”Ja ska skriva!” och nu skriver ja för fullt *ler*

Ashtar3 with hand starAshtar

Efter att jag svarade ja på hans budskap, mötte jag min andra herre och även där frågade jag efter namnet. Ashtar! Ashtar, tänkte jag?  Namnet var så bekant,  men kunde just då inte placera honom. Han var väldigt lång, hade en lång vit dräkt med en hög hatt på sig. Han visade med sina armar ett paradis som låg längre bort, där borta låg det en pyramid, som jag uppfattade pyramiden var den gjord av glas och längst upp lös toppen av ett starkt sken/energi. Under själva meditationen i min fysiska kropp, lyftes mina händer upp och mot varandra, de brändes och det kändes som jag fick fullt energier. Visste inte hur ja skulle tolka upplevelsen, men jag  la  mina händer på mitt hjärta och mitt hjärta började slå fortare, det pirrade i hela kroppen och jag kände lycka, harmoni och kärlek, obeskrivlig upplevelse. Mina tårar började rinna  på kinderna, inte för att ja va ledsen utan för att jag upplevde sån kraft med ord jag inte kan beskriva. Efter denna upplevelse försvann bilden och jag ”vaknade” till. Ja låg och kände mig så nöjd.

Men vem var Ashtar? Jag kunde inte släppa namnet då ja tyckte namnet var så bekant.

Ashtar hade ju besökt mig förut, kom jag  på! Han var då så TYDLIG med HUR man skulle uttala hans namn: ”AASSHTAR”. Han sa sitt namn flera ggr och det var så tydligt att jag inte skulle glömma det. Men just för stunden…hade jag gjort det, men kom tillslut på…

Ashtar, okt 2010 då min resa började

Jag började mitt uppvaknande i mitten av oktober 2010, och hade gjort enorma inre resor och haft möten med många okända ”varelser”, idag, 2013 känner jag till dem, bla Ashtar, Hatonn/Atonn, Akhenaton och Ärkeängeln Michael. Jag kan säga att jag KÄNDE VERKLIGEN INTE till dessa namn innan denna ”resa” och vad De var när De började ge mig vägledningar och syner, jag trodde seriöst jag hade blivit knäpp. Men efter mina sökningar ledde det ena efter det andra.

Jag fann till slut: Ashtar – Brotherhood of Light och Aton/Hatonn (vet inte om dessa är samma varelser eller om det är två olika).

Jag tänkte verkligen för mig själv, kan man verkligen heta, Ashtar?

Jag visste verkligen INGENTING  för en bekant skickade mig en länk som jag senare kollade: ET A-Z Listing compiled from many sources.” När jag väl började kika på sidan kom Ashtar command upp och jag fick magpirr och en puls på 180. Även RA (själs grupp) fann jag som jag i början hade kontakt med.

Ashtar och ärkeängeln Michael, är dessa samma!?

När jag sökte efter info om Ashtar fann jag detta (Ärkeängel Michael och Ashtar Sheran), detta fick mina hårstrån att stå rätt upp. Inte nog med det, mina herrar presenterade ju sig som Mikael, långt blont hår, vacker med blåa ögon. Precis som på bilden, Ashtar?! Är de samma personer?! Citerar oxå en annan kanalisering” I AM Archangel Michael incarnated as Ashtar Sheran. Be good to one another; Love each other as I have Loved you!” Det är rätt, De är en och samma varelse, då De bara visar sig i olika skepnader.

Citerar, Galaktiska Federationen av Ljus:

Jag kom över ett kanaliserat budskap med titeln, ” Ashtar Sheran / ärkeängeln Michael ”. Jag trodde det var ett kanaliserat budskap från både ‘Ashtar Sheran’ och ärkeängeln Mikael , tills jag lyssnade på den. Hälsningen i början säger: ” Hej jag är Ashtar Sheran, jag är ärkeängeln Michael”. Men det fanns bara ett budskap och ingen skillnad efter hälsningen vem som sade vad. Jag var förvirrad! Klart! Så jag frågade Ariel om det. Hon informerade mig om att en del människor kallar honom ”Ashtar Sheran”, en del människor kallar honom ärkeängeln Mikael, men de är en och samma ” . Tro det eller ej, jag försöker fortfarande svepa in mitt huvud med det faktum att ” Ashtar Sheran ” ÄR Ärkeängel Michael och ärkeängeln Michael är ”Ashtar Sheran”. En dag eller senare slog det mig tillslut. Ärkeängeln Mikael är inkarnerad som ”Commander Ashtar Sheran” Det var faktiskt så plågsamt enkelt ! … Eller jag trodde iaf så!?
Ariel bekräftade för mig att min uppfattning att ärkeängeln Michael är ” Ashtar Sheran ‘ tekniskt korrekt. Hon informerade mig om att faktiskt ” Ashtar Sheran ” är inte hans inkarnerade namn. Han går bara med ett namn, namnet ”Source” gav honom ”Michael”. ” Ashtar Sheran ” är INTE ett namn, utan en titel.

Ariel fortsatte med att förklara att vissa människor kallar honom ärkeängeln Mikael och vissa kallar honom ”Ashtar Sheran”. Titeln, ”Ashtar Sheran” betyder ” Högste Commander ” eller ”befälhavare för den Högste”. Hon nämnde också att det är Michaels första inkarnationen i de lägre dimensionerna. Det hade faktiskt planerat för en mycket lång tid att Michael skulle inkarnera under denna tid för att hjälpa mänskligheten med uppstigning . Så där har ni det , direkt från ärkeängeln Mikael , ” befälhavare för den Högste ” ( Ashtar Sheran ).

Ashtar är en uppstigen mästare som levt en gång på jorden, men som nu arbetar med mänsklig vägledning.

Love and lights KarlZon

 

Källa: http://www.ashtarcommandcrew.net/profiles/blogs/the-connection-between-archangel-michael-and-ashtar-sheran?xg_source=activity

Taggar:änglar, ärkeängeln, ashtar, aton, brother of light, guider, hatonn, kanalisering, meditation, michael, uppstigen mästare

Spåra från din sida.

Kommentarer (2)

 • Magnus

  |

  Va fint Karlzon!
  Snygg lösning!
  Men jag tror att det är lite mer komplicerat.
  När Sananda säger ”Jag finns med er intill tiden slut”, så menar han oss alla individuellt.
  För att kunna göra det praktiskt måste han dela sitt fokus i linjär tid.
  Jag tror att Ashtar är ett sådant fokus från Michael, som tar egen form för att leda himlahären.

  Reply

  • KarlZon

   |

   Hej Magnus och tack för ditt inlägg.
   Jag har hunnit att redigera detta inlägg under morgonen då ja kände att jag behövde förklara mer. Som jag tolkar din mening med det jag förklarar är. Ärkeängeln Michael visar sig på de lägre nivåerna och Ashtar på de högre, en och samma fast med olika skepnader. Kärt barn har många namn, är det inte så!? 😉

   Reply

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: