Bli Ett med dig själv – Kropp/Sinne/Själ

Bli en älskare

För att få sinne/kropp att bli ”lycklig”, krävs det att först och främst att få kropp/minne att bli ”tyst” för att ge andrum åt själ/sinne. Så fort själ/sinne får ”viljan” blir kropp/minne tystare och mer medveten blir sinne/själ. När dessa två sinnen börjar tala  med varandra inser kropp/själ att det blir lugnare. Det är då vi har chansen att utvecklas, att få verklig kunskap eller visdom.

Samarbeta, dela, förstå och kropp/minne/själ för att bli Ett, bli en älskare!

kev2

Ju mer kropp/själ lyssnar till rösten inom, lär sig kropp/själ att det är inget annat än enkelt verktyg att ta sig lättare fram på denna planet och göra det vi är här för. Kropp/sinne behöver inte glänsa, bli berömd eller få mer kunskap. Alla de arbeten distraherar själ/sinne från den uppgift som ska utföras. Den verkliga uppgiften är att utveckla själ/sinne i ett medvetet medvetande, att så småningom bli upplyst i mänsklig form – bli Ett med alltet.

Saken kan vara det att vi en gång har varit mästare i den andliga världen, men den här gången har vi gjort ett val med oss som säger – att bli en stor mästare i den fysiska världen. Detta är vad vi arbetar med varje dag och varje andetag. Vi måste bli vis med oss själva och öppna upp jagets utveckling. Det finns inget annat att göra ändå, än att bli tillräckligt stor. Dessutom blir vi klokare, själ/sinne. Detta är bra för den holografiska (där tid rum inte existerar) bilden i själ/sinne av den aspekt av hela hologrammet av universum. Detta är vad alla våra mästare talar om för oss varje gång man ses. Sanningen finns inom oss alla, var tyst och erkänn!

Så vad betyder då detta? Vi är sanningen – vi är verkligheten och var och en av oss är en specifik holografisk bild som skänker oss vår individualitet och vår storhet i alltet. Förr eller senare når vi den punkt där vi inser detta och vet att ”Allt Som Är – är – Det Vi Är. Alltet blir då ett personligt uttryck för oss själva och vår oändliga skapelsen blir en individuell angelägenhet. Hela skapelsen är vårt hem och vårt arbete.

vis-herreGårdagens meditation

gav mig detta budskap, då en ”vis” herre visade upp en bok för mig, då jag frågade vad jag skulle skriva om. Ja fick iaf svar på min fråga vad gäller att bli Ett med mig själv. Mitt sinne vill nämligen inte bli kompis med min kropp. Jag har nämligen en inre rädsla att knyta an kropp med sinne och själ. Kanske jag har varit en mästare i andevärlden och helt plötsligt ska sinne/själ jobba med en fysisk kropp för att lära ännu mera, för att Jag har typ valt det. Så det finns ju inget annat än att bli kompis och bli medveten i mitt medvetande.

Taggar:älska dig själv, be one, bli ett, body, kropp, meditation, mind, sinne, själ, soul, universum

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: