Spenatsoppa – en god lunch!

Soppa är gott

Jag har legat i flytt och har haft väldigt mycket att göra.

Men hoppas komma åter med nya uppdateringar, dock funkar inte min spis så bra i denna lägenheten 🙁 Jag har beställt en ny med varmluftsugn och då ska det bakas massor, så hoppas spisen kommer snart.

Igår fick det bli spenatsoppa, då jag plötsligt blev sugen, kanske ja led av järnbrist *ler* Har riggat upp min kamera och ska inskaffa mig lite bättre ljus så ja kan få till det med mina bilder igen.

spenat-soppa

RECPET

 • 3 dl hackad fryst spenat
 • 1 dl grädde
 • 1 msk smör
 • 0,25 grönsaksbuljong och 0,25 hönsbuljong
 • 2 kokta ägg

GÖR SÅ HÄR

Spenat, buljong smör och grädde. Värm upp i kastrull. Häll över allt i mixer för att få fram den krämiga känslan på soppan och det blir så mycket godare. Koka upp 2 ägg, dela och lägg i soppan. Klart för servering!

/Karlzon

Taggar:ägg, grädde, lchf, spenat, spenatsoppa

Spåra från din sida.

Kommentarer (1)

 • Åsa

  |

  Kan intyga om att den är riktigt god 🙂

  Reply

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: