Två månader känns som hundra år!?

Bli upplyst

Att bli upplyst av en bok inom så många djupa, konstiga och filosofiska områden inne i mitt huvud, kunde ja i mitt liv aldrig ens drömma om, men så blev fallet.

Jag fick svar på så många frågor som rörde sig i mitt djupaste sinne den sista månaden, december 2013. Det verkar inte vara några knäppa bilder och tankar som jag sett och upplevt, utan att de på riktigt existerar, iaf förklarar boken: “Gryningens Budbärare – Undervisning Plejaderna” så…

gryningens-budbarare-undervisning-fran-plejaderna

Den månaden med djupa tankar och reflektioner känns som flera hundra tals år inne i mitt djupaste sinne. Det känns verkligen som boken skrevs efter mina inre tankar och syner. Det som snurrat runt i mitt huvud under en kort period är filosofiska och knäppa tankar och symboler av alla möjliga slag. Jag har verkligen inte haft en aning om vad dessa är och vad de betyder och jag har aldrig i mitt liv sett dessa “ting” innan, eller om det bara var “skräp” som åker runt i huvudet på mig? Men tydligen existerar alla dessa djupa tankar och symboler på riktigt, enligt ljusfolket från Plejaderna.

Det är också inre tankar om livet i sin helhet, hur vi människor fungerar här på jorden, varför vi är här och vad vi ska göra. Det har varit stora tankar om allt och lite till. Det är detta jag tänkte skriva lite om, då jag känner att jag har ett behov av att få ur mig detta och kanske att informationen kan vara en upplysning åt er som sitter med samma djupa, knäppa och filosofiska tankar och syner som jag…

Informationen som jag skriver om kan komma att tolkas individuellt, beroende på vad man fångar upp. Men kom ihåg! Alla svaren finns inom er och känn med hjärtat (magen) – det är den du ska lyssna på.

Våra DNA strängar: 2 vs 12

Vi föds med två strängar, dubbelspiral, men vårt ursprung från början är tolv DNA spiraler. Que!? Tänker ni då. När vi blev omstöpta fick vi endast behålla en dubbelspiral. Allt som inte var nödvändigt för överlevnaden, och som skulle hålla oss informerade, stängdes av och lämnade oss med endast en dubbelspiral som skulle låsa oss fast i den kontrollbara världen. Alltså de ljusinkodade trådarna var inte längre ordnade, så de kreativa kosmiska strålar som förde in ljus, hade ingenting att koppla in sig på och hålla sig kvar vid. Varför intresserar jag mig av denna information? Jo! Blotta tanken att ni ens läser detta visar att ni är en medlem av Ljusets familj. För somliga är det här bara en dröm, men vill påminna er om något som ni redanvet inom er själva. Jag vet och det är nog därför jag har fokuserat så på människans DNA och tyckt den har varit ett stort mysterium, varför har jag inte kunnat veta.

Inuti våra celler finns det ljusinkodade fibrer, fint vävda trådar av energi som bär på information. När dessa finvävda trådar arbetar tillsammans som en kabel – så som fiberoptik fungerar – bildar de vår DNA-spiral. Plejaderinvånarna har nu kommit till vår planet för att väcka upp vår omstöpta DNA spiral, men det krävs så klart ett inre arbete och fria viljan från hjärta att väcka upp våra minnen – för att inspirera varandra, med hjälp av ljusfrekvenser, så att vi kan börja minnas vilka vi är, att skapa en egen verklighet och att förändra frekvensen på planeten och kräva vårt rättmätiga ägande av oss själva och av det här territoriet.

Målet är att förändra Jordens frekvens till kärlekens frekvens. De nuvarande näringskälla – rädsla, ångest kaos, svält och förtvivlan – måste försvinna! Vi är kodade och när vårt minne börjar framträda, kommer vi svara an på den plan som vi en gång kom hit för att delta i för att ändra frekvenserna. Det är under dessa processer vår DNA kommer att utvecklas från två spiraler till tolv. Dessa tolv spiraler motsvarar energicentra, eller chakror, inuti och utanför våra kroppar – sju inuti och fem utanför. Dessa tolv är sammankopplade med rotationen av de tolv himlakropparna i solsystemet. Dessa tolv himlakroppar roterar med information; de roterar samman med de chakrasystem som når ut till universums slut, och de roterar med den DNA som roterar inuti våra kroppar.

När våra DNA börjar omstruktueras som ett spiralsystem bestående av tolv trådar och man börjar handlautifrån detta, kommer det att ge en otrolig kraft. Individer kommer att förändra hela universums utseende, genom att bara vara tillsammans och ha en gemensam avsikt – förenade blir de till en telepatisk mottagare för enerigier från hela kosmos. Vi kan kalla vår DNA omstruktueringen för mutation. Vi kommer att kunna förstå att vi skapar våra egna upplevelser, medvetna skapare och medvetet kunna minnas.

Ta reda på hur många DNA strängar du har

Tänk på blått, rött, grönt, gult, orange. Visualisera att allt du ser är guldfärgat. En gyllene himmel över en gyllene jordyta. Gyllene berg. Vattenfall av renaste guld. Hela världen skimrar av guld. Ställ dig under vattenfallet och känn hur det gyllene vattnet  forsar ner på dig. Nu ska du föreställa dig ett gyllene öga, ett jätte stort öga som är gjord av guld uppe på himlen. Detta öga ska du ställa din fråga. Ex. Hur många kedjor har mitt DNA?

Jag själv testade denna vägledning som kommer ifrån boken: “Väck din inre healer”, författad av Eric Pearl, sid 90. Men om det funkade vet ja ej!? Ur boken: ”Plötsligt öppnades mina ögon, jag mötte hennes blick och hörde mig själv säga: Jag har tre. Det finns tolv DNA kedjor, tolv.”

Men hur jag kom fram till detta, vet jag inte? för jag hade inte ens börjat läsa den boken än, utan läste fortfarande: “Gryningens budbärare – Undervisning från Plejaderna”, författad av Barbara Marciniak. Jag hade just läst om DNA strängarna och undrade ju givet om hur många ja kunde tänkas ha?

Efter det min stora Lycka och jag hade vart intima låg vi tätt intill varandra och njöt av varandras varma kroppar med tunga andetag, försvann jag långt in i mitt huvud. Plötsligt fick jag en syn av min ryggrad. Min ryggrad roterade sakta i 3D i 180 grader vinkel. Jag kunde se den så himla tydlig, det var en otrolig syn, vackert. Plötsligt lös ryggraden upp med ett starkt ljust sken runt omkring hela ryggraden. Längre upptill vid nackkotorna var det ett större, kraftigare sken. Efter det starka skenet expanderade ljuset, det vidgade sig och ut efter kanterna bildades det vackra, starka färger som regnbågens alla sju färger.

Det var en häftig syn och jag kunde inte låta bli att skåda händelsen i huvudet. För att få bilden verklig skapade jag ihop en visualiserad bild med hjälp av photoshop.

Efter en stund harklar min Lycka till och säger sig har sett en lång mansfigur med lång vit kappa med guldsnöre knytet runt omkring sig i rummet vi låg. Hon kunde inte se ansiktet på honom, men bredvid honom lös det upp ett enormt sken. Hon trodde hon såg villosyner och ruskade bort det, men blev nyfiken igen och tittade till och han var kvar med detta enorma ljus. Detta berättade hon när jag befann mig i mina djupaste tankar och skådar mitt upplysta vackra, ryggradsverk, som plötsligt försvann efter hennes harklande. Hon berättade vad hon upplevde och trodde hon hade blivit “knäpp” efter det hon har hört talas om alla min Guider och långa figurer med vita dräkter. Men vad kan ja säga efter det jag såg inne i mitt huvud, samtidigt som hon ser detta ljus!? Enligt Ljusfolket kan man uppleva när en DNA förvandling sker. Kan det ha vart så i mitt fall?

Det enda jag vet om att någonting inom mig har förändrats. Mina händer har blivit känsligare, exempel: jag knappt kan hålla i mobilen längre och det pågrund av att jag känner av strålningen och det har jag aldrig gjort förut. Jag känner lättare av energier och mina händer värms upp jätte lätt, det sticker, dom blir röd och vit prickiga, sväller upp och mina pulsådror börjar synas. Jag upplever mig mer öppensinnad, förståelse av allt, lugnare i själen, dragit mig bort nästan helt från media, då jag blir extremt störd av allt negativt som händer och reklam som går i varv. Jag läser hellre en bok, tänder några ljus och tar en kopp te och myser ner mig, i mig själv och med lugnet. Jag trivs!

Mina symboler som kommit till mig under november, december 2013

Jag trodde verkligen min resa var klar för detta året då jag hade lagt “locket” på efter oktober månad och mitt 4’e trappsteg var avslutat och att mitt 5’e trappsteg skulle ta form efter mars 2014 någon gång som de andra fyra åren har varit.

Men nej, dessa två månader har verkligen varit en ny upplyftande resa med mycket information och syner som jag av vissa aldrig sett innan, symboler som: trianglar och spiraler i olika former och kulor med cirklar farandes runt omkring. Vissa är dock bekanta.

Här är några som av symbolerna som jag har försökt skapa fram så bra som möjligt med hjälp av photoshop. Jag sätter de i ordning på vilka som uppkommit först.

Triangel/pyramid med ögat. Denna har oftast kommit först innan ja fått mina syner.

Triangel/pyramid. Denna triangel är med nästan över allt.

Triangelkluster (Sri Yantra?)som roterar runt omkring upp och ner, huller om buller och fram och tillbaka. Denna kom till mig under en healing och satte fart i huvudet på mig. Jag har aldrig sett så många trianglar ihop förut?

En oändlig spiral med någon form av en metallkula i mitten. Denna spiral roterar runt om kulan, sakta med en behaglig fart.

En ”atom” med roternande cirklar runt om kring, vars ena inte var lika kraftig som den andra.

Kapitel 17, Ljusets språk (Gryningens Budbärare – Undervisning från Plejaderna)

Vi är tydligen implanterade med en struktur , en geometrisk form, som utlöser en viss information inom oss. Endast vi väljer om vi vill bli implanterade. Denna struktur är ett sett att ta emot informationoch energi för att underlätta vår utveckling. Detta är en inlärningsmetod som inte använder sig av böcker eller intellekt. Den inbegriper att man öppnar sig för tron att det verkligen finns en hierarki, oerhört långt bortom vår fattningsförmåga, som har arbetat med mänskligheten sedan allra första början. Denna hierarki arbetar med kärlek och vårdar oss om vilka vi är.

Enligt plejaderinvårnaran har varje mästare sitt eget sigill som representerar en del av Ljuset språk. Vi har 144 000 energisigiller som slutligen kan komma att ingjutas i vårt väsen. Till att börja med kommer vi att arbeta med de tolv former som kroppen kommer att kunna hålla. Mycket senare när transformationen väl har inträffat, kommer det att ske en ingjutning av alla de 144.00 symboliska språkformerna genom oss. Det kommer bli en utveckling som inte ens kan komma att förklaras under den här livstiden.

När vi blir medvetna om det gudomliga medvetandet kommer vi att frösättas med implanat med olika geometriska former. De former som implanteras finns i en mängd olika skepnader, som t.ex. pyramidformen – denna är en struktur som samlar energi från Jorden och sänder ut igen. Sfären och spiralen kommer också att implanteras i oss. Spiralen är för många mycket kär eftersom vi vistas i kulturer och samhällen där spiralen används för kommunicera många idéer. De pararella linjernas och kubens struktur kommer också att implanteras. Och givetvis kommer även Merkaba , som är en femsidig figur. Denna femsidiga figur representerar den mänskliga varelsens gestalt i sitt mest obegränsade tillstånd – den totalt fria människa. Det är den mänskliga skapelsen utan några begränsningar. Detta implantat kommer när vi verkligen hänger oss åt det som tidigare inte var möjligt.

Vilket implantat, eller vilken geometrisk form, som kommer att implanteras i oss beror först och främst på vår önskan om gruppering. Det kommer också bero på vår tro på att dessa väsen väljer att vara tillgängliga för dem. När vi börjar öppna upp och tillåter oss det som vi kallar för mirakel, eller storslagna händelser, kommer de att börja visa sig.

Många av oss kommer att börja med cirkelimplantatet, för det representerar Guds-form, enhet och fullkomlighet. Somliga av oss kommer att välja implantering av pyramidstrukturen, eftersom vi har haft många livstider med både upptäckta och ännu oupptäckta pyramider över hela planeten.

De av oss som är villig att tro att det för vissa inte finns några begränsningar, kommer att kunna ta Merkaba-strukturen och lämna planeten medan vi fortfarande lever på den samtidigt. Önska att göra det måste finnas inom oss om vi ska implanteras med Merkaba. Att vara obegränsat medvetande som reser med kroppen, utan att kroppen lämnar planeten är då implanteringen sker. Implantatet kommer när det passar vår personliga utveckling. När vi en gång har blivit implanterade, påbörjas en oändlig process med ständigt nya former som kommer in i vårt väsen.

Vi väljer inte den form som kommer att bli implanterade i oss. Vi väljer emellertid det liv vi har, vilket öppnar upp strukturerna för Ljusets språk. Vi väljer vad som är viktigt varje dag.Det är vårt tillträde till dessaformer. Genom detta energigiftermål kommer vi alla till sist att hålla ljusalfabetet i våra väsen, och detta ljusalfabet kommer att undervisa oss. Om vi drömt om geometriska former är det en indikation på att formerna arbetar med oss.

Om vi önskar se vilka implantat vi blivit implaterade med , se vilken form som ständigt kommer först eller är större än de andra. Det finns många former som inte ens har några namn. Det kommer finnas former som vi vet om och känner till som senare kommer att ta nyare former och skepnader, som vårt medvetande inte kan översätta.

Spiralen är en grundläggande form i Ljusspråkets geometri. Den är en bro, en egen lära. Dess form är kodad med information och när vi rider på spiralen är den till synes oändlig. Detta visar att resan in i er själva är ändlös. Vi kommer som släkte att kunna dela vårt medvetande och gå i båda riktningarna, så att medvetandet kan bli anknutet. Genom att göra den ändlösa resan inåt och den ändlösa resan utåt, sammanlänkas vi upp i en förenad spiral, i vilket det finns universell sanning. I vår kropps celler finns innehåller universums fullständiga historia. Spiralen är nyckeln till att få tillgång till det som finns inom oss. Vårt DNA existerar i form av en spiral.

Ljusets språk kommer på de ljusinkodade strängarna, som också kommer ner i spiralform. Detta är något som är upplevelsebaserat: maskhål, tornado som vi många har sett och upplevt under drömmar och meditationer. Ta emot öppningen, var inte rädda. Åk med för den är en port till andra verkligheter/nivåer/dimensioner.

Så vad jag vill tala om med detta stycke är att mina så kallade symboler är tydliga implantat. Mina helt egna implantat, med ett språk som jag tydligen ska förstå. För att se om mina implantat existerar här på Jorden, började jag med att köra en eftersökning på google: triangel/pyramid, sfär, spiral och Merkaba. Sfär och Merkaba har jag aldrig hört talas ominnan. Sfär trodde jag var något helt annat innan jag fickreda på att det var en cirkel, ett klot.

  • Triangel/pyramid med ett öga i: Guds öga, allsenede ögat, RA’s eller Horus öga. Denna är inte okänd för mig. För mig är detta RA’s öga.
  • Triangel/pyramid: Vet inte riktigt vad denna betyder, men vet att den återkommer ofta i mina syner.
  • Triangelklustret (Sri Yantra?): Merkaba samma kluster som Sri Yantra. Hur är detta möjligt!? I mitt huvud kommer dessa triangelkluster snurrandes hej vilt och det visar sig finnas inom många olika, heliga kategorier. Jag är stum.

  • Oändlig roternade spiral med kula i: Sfär och spiral. Min favorit. För mig är det den oändliga spiralen som aldrig sluta snurra. Men vad sfären har i detta syfte vet jag inte.
  • Atom” med roterande cirklar: Vet ej ännu om denna, då det kan vara en av våra okända implantat, men kanske med tiden kommer att förstå vad den har för inverkan.

Min nya utmaning

Med mina känsligheter i händerna hade jag tänkt att utforska heling, för detta är något som verkligen drar inom mig. Jag har fått vägledning och nu ska den bara utvecklas. Den resan kommer jag att skriva om längre fram.

Namaste KarlZon, 2014 – året som det händer stora förändringar…i know…

Taggar:12 DNA, atom, dubbelspiral, implantat, ljusfolket, merkaba, oändlig, plejaderna, pyramid, sfär, sri yantra, symboler, tolv dna strängar, triangel

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: