Jag har fått bättre syn! Är det kosten tro!?

Ja tro det eller ej, men ett par månader tillbaka har jag verkligen inte behövt använda mina glasögon längre när jag sitter vid datorn och heller inga när jag läser böcker…det är så häftigt!!!

Och detta måste ju väl ändå bero på kosten jag äter!? Jag har bytt ut allt till ekologiskt, äter till 80% efter min blodgrupp, inget mjöl/mjölk/socker, mindre kött (uteslutet fläsk helt) mer fisk, ibland kalkon/kyckling. Ökat intaget av grönsaker. Idag älskar jag allt grönt och föredrar hellre en go vegetarisk rätt framför en go köttbit som var förr en av mina favoriter…

me2Jag har i många år kämpat med min hälsa och den blir bara bättre och bättre till att må absolut bäst.

Jag har t.o.m börjat träna på gym som jag för bara ett år tillbaka inte trodde var möjligt.Jag drabbades nämligen av inflammationer efter inflammationer varje gång jag lyfte tunga vikter. Nu börjar det också hända grejer. Mina bortglömda och gömda muskler börjar träda fram igen och magrutorna säger lätt, hej! (Long time, No see!!! *ler*)

Jag får heller inte glömma att jag för sex månader sedan började med magnesium om det nu med kan ha en påverkan?! Jag vet iaf att mitt magnesiumet får mig att sova väldigt gott och tungt om nätterna och att jag håller ett lugnare inre…

Ät rätt och må bra!!!

/KarlZon

Följ KarlZon’s Recept och hälsa på Facebook

Taggar:äta efter sin blodgrupp, bättre syn, jag har fått bättre syn, kost, kost ger bättre hälsa, magnesium, uteslut mjöl mjölk socker

Spåra från din sida.

Kommentarer (2)

 • astra

  |

  Grå starr kan ge den effekten att man ser bättre för nära håll än förut. Det sker en ’minusförändring’. Antar att du har kollat med optiker att du ser lika bra på långt håll som förut. Vad har optikern för förklaring på din bättre syn? Vad har du haft för styrka förut för läsning? Vad har du nu?
  Intressant med blodgrupper, men inget med fakta att göra, jag har verkligen sökt. Jag som är kraftig laktosintollerant gratuleras till att kunna äta mjölkprodukter.
  Lycka till med synen

  Reply

  • KarlZon

   |

   Hej Astra,
   Jag har haft svårt att läsa på dator o lika så i böcker. Mins ej vad min styrka var, var ett tag sedan jag gjorde syn undersökning. Men jag har inte haft glasögon i hela livet utan endast i nga år. Vad menar du med: ”Intressant med blodgrupper, men inget med fakta att göra, jag har verkligen sökt” Jag klarade inte av mjölkprodukter när jag va dålig o heller inte gluten m.m. Men sen jag förändrade kosten är det bättre. När jag väl äter laktos köper jag den fetaste sorten och väljer isf att blanda ut med vatten, vilket funkar hur bra som helst. Jag har varit frisk nu i 2-3 år och lever som aldrig förr 🙂

   Reply

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: