Trumhealing meditation – Den bästa resan!

Detta är en av de bästa, inre resor jag någonsin har upplevt i mitt liv. Tror ni att man kan uppleva hela begynnelsen på bara en halvtimme?

Min vän Linda från Sacred Intuition (finns ej kvar hade sin första trumhealing meditation måndagen den 29 sep, 2014. Jag ville så klart vara med på detta då jag aldrig har varit på en trumhealing meditation innan. Sen visste jag också att jag hade massor med ny information som väntade mig. Jag har försökt i omgångar att få informationen under meditationer tidigare, men har inte lyckats nå fram och därför kände jag att denna vägledande meditation var den bästa för mig.

Vi samlades i en ring och Linda vägledde oss in i ”djupet” med några dova trumslag. Det var en fantastisk upplevelse och en underbar känsla att få bli träffad av ljudvågorna som studsade rätt in i själen. Jag försökte att fantisera fram skogen, vägen, vattnet och stenen, men det var stört omöjligt. Jag tänkte att inget kommer att hända då jag inget såg, förutom en massa bubblor med olika färger runt om kring mig. PLÖTSLIGT!!!

AngelEtt stort starkt sken bröt av alla miljontals bubblor och framför mig står där en varesle som öppnade upp sina vingar framför mig med ett starkt lysande sken. Han sträckte fram sina armar mot mig och ur hans händer kom det gröna energi vågor. Vågorna träffade mig rakt i hjärtat och det kändes som jag blev nytankad med massa nya energier.

Plötsligt befann jag mig i mitt maskhål igen, där jag for iväg med en ilfart långt bort från min fasta, fysiska position.  Jag hamnar uppe ifrån där jag är och ser alla hus, träd, lampor, bilar, människor, ja precis allting såg jag. Det var som att jag flög omkring som en fågel där uppe. Sakta ser jag ur hela min bild framför mig sakta försvinner. Inte med någon toning, utan som ett färdigbyggt pussel på miljontals bitar, där varje bit försvann en och en tills det bara blev en tom mark. Allt annat var borta. Sen ser jag en stor skog, som sakta fylls med sand, lera, jord och vatten. Detta ser jag länge, iaf vad jag upplever det. När denna förvandling var klar stod det stilla en stund och ur skuggorna dök det upp stora tempel som var byggt av sten. Bilden försvinner sakta igen och åter kommer sand, jord, lera och jag vet inte mer vad som for förbi mig. Bilden stannar upp och jag ser dinosaurier, tusentals av dem går omkring där i harmoni och betar på ängarna. Bilden försvinner igen och åter kommer sand, jord m.m. Jo, jag upplevde två istider som kom och gick mellan sanddyningarna, jag kommer bara inte ihåg ordningen på skiftningarna. Bilden stannar upp igen efter den sista istiden, vatten, sand, lera och jord. Sakta förändras bilden och fram kommer det ännu större tempel, som inte var byggda av sten, jag vet faktiskt inte var det var byggda av. De var iaf väldigt höga och jag ser kanske tre till fyra meter höga varelser med höga hattar som går omkring i sina tempel. Inuti templen var det enorma kristaller. En av kristallerna gav ifrån sig ett rött sken. När jag såg detta sken försvann allting som att man blåser bort sand ur sina händer och fram kommer vad jag upplever universum, fast det var inget där, inga galaxer, inga stjärnor och inga planeter, allt var borta förutom en sak.

begynnelsen-2014-29-sepAtt förklara det jag såg, går inte, så jag försökte skapa in illustration av upplevelsen istället. Jag kommer med bilden att försöka förklara så bra som möjligt. Om ni klickar på bilden får ni en tydligare bild.

Det som var kvar var detta

I mitten av de svarta hålen, höger och vänster om på bilden strålade det massor av kraftiga energier. I dessa kraftiga vågor strömmade det omkring miljarders av pytte små kulor med geometriska former, färger, DNA strängar, frekvenser m.m. Jag såg också en bild av Fibonaccis spiral som han en gång tog fram när han försökte förklara ”guds fingeravtryck”. Men jag vet inte exakt hur och när den dök upp, men den var där iaf. Utanför allt hop fanns det lixom inget mer än detta, tomt svart!

Sen försvann allting och jag sögs tillbaka i mitt maskhål, fast denna gången från den andra sidan till det jag var tillbaka i min fysiska kropp igen och där bröt min meditation.

Efter mitt uppvaknande var jag helt tung i huvudet och var helt tagen av det jag precis hade upplevt. Vad tror ni om denna upplevelsen?! Var det en resa genom begynnelsen jag fick skåda!?

Jag vet inte, men det var en fantastisk resa som jag aldrig kommer att glömma.

Taggar:begynnelsen, DNA, earth magnetic field, energi, fibonacci, galactic magnetic field, geometri

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: