En evig kamp…självkontroll!

En evig kamp med mig själv, känslor, styrka, utveckling och självkontroll

Det är nu december och min resa är i full gång. Något som jag har lärt mig dessa dagar är hur jag ska kontrollera energier, alltså öppningar och känslor.

Här om natten var jag med om det värsta jag kan tänka mig och så nära en upplevelse med grymt starka känslor och tankar vill jag inte någon ska få uppleva.

Vad lärde jag mig om detta? Jo, att känslor är starka och kan påverka oss mycket. Men också att jag ska kunna särskilja mina och andras, nu när jag är öppen och mottaglig för andevärlden.

Mina tankar om att vara ett bra medium är att kunna kontrollera alla nivåer inom alla de områden, känslor, intryck och upplevelser. Nu är det ju så att jag kommer inte jobba som medium, för det är inte vad jag vill. Jag får bara acceptera att jag har förmågan och jag kommer använda min healingsförmåga när den behövs. Ibland så kommer det in en och annan med en hälsning eller upplevelser, och då får jag känna av om det är en hälsning som ska nå fram.

Sen att bli väckt mitt i natten med helt annorlunda information och bli klarvaken på det, kan jag verkligen inte begripa? Men tydligen så måste jag acceptera vissa saker med min öppenhet, att jag inte kan stänga av allt som kommer in. Tydligen ska man inte stänga av helt heller, utan att jag måste skapa mer självkontroll. Analysera det som kommer in och göra en bedömning om det är relevant eller inte. Släppa, somna om och vakna utvilad.

Mitt mål de kommande dagarna är personlig utveckling. Jag vill lära mig så mycket jag kan för att bli ännu bättre på det jag gör. Jag har börjat lyssna på ljudböcker och plöjt igenom några stycken. Jag har redan lärt mig massor med nytt och mer blir det.

En påminnelse från mig till er

Lär er att känna er första känsla på sant och falskt. Jag har övat jätte mycket på detta och överbevisat mig själv och för andra jätte många gånger nu, och det funkar hur bra som helst. Det är jätte kul och spännande, så vem vet vad ja kan komma att göra sen…

Taggar:andlig, andligt, intryck, känslor, öppenhet, personlig utveckling, självkontroll

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: