Ett nytt liv

Jag ber om ursäkt för att hemsidan har stått stilla ett litet tag

Jag har fått diskbuktning och hamnade lite i en svacka med det att jag precis påbörjat ett nytt och spännande framtidsjobb, som jag länge strävat efter.

Jag är nu inne i min femte sjukskrivs-vecka med extrema ryggsmärtor, 24-7. Men för att jobba på mitt elände för att bli bra, går jag mina korta promenader för att inte bli helt förstelnad. Jag dammade också av min systemkamera, packade ned den i väskan och kaffe i termos för att göra mina promenader lite extra roliga.

Det är något med naturen som fascinerar mig och älskar fota det ögat lätt missar.

FOTO: KarlZon’s 2015, Mölndal

Taggar:balltorp, foton, mölndal, natur

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: