Sanningen finns inom dig

Gör om och gör rätt

Detta var kanske inte det jag tänkte skriva från början, men kunde heller inte låta bli. Att se och uppleva saker ur andra perspektiv med mitt undermedvetna, är det närmsta och sanna jag kan bemöta.

Tro mig, jag har gått och gjort fel många gånger. Med råge, så har jag fått veta det på ett eller annat sett. Hur då? Min kropp strejkar motstridigt, med sjukdomar, den ena efter den andra. Varje gång blir jag lika förvånad, men ändå inte för att jag i grunden vet hur det/jag funkar. Tydligen så vet mitt undermedvetna hur den ska tacklas mig, där jag stannar upp och backar tillbaka några steg. Det är först då jag kan i lugn och ro reflektera över situationen. Gör om och gör rätt. När jag gör rätt, blir allt bra igen. Rätt häftigt att jag funkar på det viset.

En annan detalj som jag inte har kunnat släppa, var efter ett meddelande jag fick:

Jag, …, … (vill inte nämna dessa namn, för privat) är en och samma själ som går igen. Precis som en stjärna dör i universum, föds snart en ny. Glöm inte att allt kommer igen. Fast med mer styrka och erfarenheter, detta är för att lysa och briljera ännu mer.

Gud finns inte om man inte vill kalla universum för gud. Gud är ingen person, han är Alltet. Enkelt sagt! Den sanna Guden är du själv och den eviga kunskap du ALLTID besitter på, i ALLA dina liv. När vi talar sanningen, är sanningen DU. Du vet också när det inte är rätt, för det rätta svaret har du ALLTID inom dig. Glöm inte det!

Det finns ärkeänglar, det finns belästa “änglar” och dessa kallar vi för universums filosofer, och gudier. Och det finns också vilsna själar om vi kallar dem så, dessa “vilsna” själar ska styras om och genomgå ett nytt livsval, alltså – gör om och gör rätt!

Vi alla ser upp till någon eller något och det kan vara många. Vi är alla olika och behöver olika vägledningar. Skulle alla bli formade av ren kärlek och mod, skulle mänskligheten bli försonad med att skapa sitt harmoni, en värld av lycka. /30 mars kl: 02:11

Med denna information kunde jag inte släppa en viss mening: “Gud finns inte om man inte vill kalla universum för Gud. “ vilket jag också tror på, fast min lyder: “Jag är min egna Gud”.

Efter mitt meddelande, kom det nästa dag ett inslag på tv, Discovery Channel: “Biblical Mysteries Explained” Där de nämnde gnosis. Jag reagerade starkt eller så var det mitt undermedvetna som reagerade på det ordet, men jag lyssnade ivrigt. Jag kände att jag inte fick tillräckligt med den information jag ville ha, och började forska själv i detta nya ord, gnosis.

Det jag fann var häpnadsväckande och upplyftande, för mig som ALDRIG ha trott på någon religion. Jag har alltid trott på människan, den sanna människan. Svårt var det i alla fall att förklara tro som barn, åt en mor som var under kristen tro. Den tro fick mig illa till mods, tro det eller ej, jag blev lika upprörd varje gång hon nämnde hennes Gud och Jesus för mig, när jag visste om annat. Hon lärde sig efter några gånger att det var ingen idé att ens försöka. Jag lärde mig också att hålla tyst och drömde mig fritt, bort i min tro om universum och människan.

Jag nämner inte så mycket mer än så, för gnosis är mycket och vill ni läsa mer om det finner ni bra information här (Biblioteket Henk och Mia Leene). Denna fakta fick mig i alla fall att inse min sanning och på det jag alltid trott på. Det kändes bra, så nu har jag släppt det och nästa drag blir.

Att jag alltid vet när rätt är rätt och vad jag i framtiden ska lyssna på. Här sätter jag punkt.

/Karlzons

Taggar:gnosis, gud, kunskap, undermedvetna, universum

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: