Våga vara dig själv

Se dig omkring och reflektera din stund

Sätt dig bekvämt, eller ute på ett ställe där du känner dig lugn. Skåda rörelserna och smält in i miljön. Ta några djupa andetag och tänk tankarna: “Vem är jag, hur är jag, är jag sann mot mig själv?”

Tankarna kan bli både negativa och positiva. Båda tankarna/energier är lika bra. De negativa tankar/energier är till för att skapa förändring. Börja fokusera på att göra saker och ting till det bättre. De positiva tankar/energier är lyftande och skapar styrka och berömmelse.

Att våga vara dig själv är det bästa du kan göra, för det är det som du är bäst på. Det finns INGEN som är lika unik och bra som du. Tänk att just det du har, har ingen och det är med den förmågan man vill sprida, dela med sig av till andra. Vi alla behöver olika bemötanden i vår vardag, detta för att växa, växa inom alla områden. Kunskap är lika bra för dig som för en annan. Det du ger av dig själv, lyfter. Det man tar emot, är det man ger tillbaka. Alltså styrka, positivitet, eller om vi kallar det goda energier. Ett leende, ett tack, ett handslag, en beröring, en kram, ett extra handtag eller bara ge någon berömmelse. Det är väl inte så svårt, eller?

Försök nu att släppa de negativa tankar/energier som bromsar dig och försök släppa in ljus i din vardag. Ta små steg i taget och börja fokusera på det som styrker dig och din förmåga. Det kan vara så enkelt som: bakning, matlagning, konst, skriva, skogsvandringar, gå till biblioteket, stressa ner. Ja, det kan vara precis vad som helst som du tycker om och vill göra mer av.

Vet ni om att skriva är bättre än vad många tror. Att skriva ner jobbiga tankar är frigörande. Det är när tankar blir visuella som man lättare kan bearbeta dom. Bara ett tips!

/Karlzons

Taggar:energi, fokus, styrka, unik, växa

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: