Äldre energier och förnimmelser

Det där med öppenhet har fascinerat många och minst inte mig då jag i stort sett varit öppen i hela mitt nuvarande liv

Detta året på mitt sjätte trappsteg av tretton, är det en lära av många som jag ska förstå, tydligen. Det är en svår och lång resa då jag måste förlita på mina instinkter och kunskaper jag får av mina äldre. Visst låter det konstigt?

Men för mig är det fullt naturligt då jag har försökt att få hjälp och vägledningar här. Visst har jag fått en del hintar om hur ja ska taklas med vissa förmågor, men många av dessa har varit fel, iaf för mig. Vi alla är unika och fungerar på olika sett och för mig så måste jag gå på min inre rätta känsla med vad som känns rätt för just mig. Gör jag inte det visas det sig tydligt och detta är en del av min vardag.

För något år sedan fick jag in andras energier och upplevde b.la. deras smärtor och sjukdomar. Jag kunde se vart dessa låg (bromsklossar) och hur dessa “levde” i kroppen. Jag förstod genast vad jag kunde göra för att lätta på bördan. Denna syn var självklar för mig och tyckte inte alls det var konstigt. Det var/är som att jag har gjort detta i eoner. De bekanta som jag stött på, har jag försiktigt, efter att läsa av nuläget med hur deras tillstånd är och vad de är kapabla till att ta emot, har jag försiktigt talat om vad som kanske kan hjälpa deras problem. Responsen jag fick, stämde bra och de har lyssnat. Några har gjort vad de blev tipsade om, och vissa inte. Inget kan göras och förbättras, om man i djupet själv inte vill, så är det.

När denna förmågan dök upp, fick jag snabbt lära mig att stänga av dessa energier för att inte trötta ut mig. När jag satt under denna process, talade en av mina äldre om att jag ska lära mig att ta in ALLT, fast under kontroll. Bilar, stenar, träd, djur, väder m.m. Huuu, tänkte jag och hur ska jag kunna göra detta?

Men med månader av lära och upplevelser, förstår jag nu och varför. Det är för att särskilja olika energivågor och upplevelser, känslor och syner.

Nu i dagarna har jag testat min förmåga med att öppna upp mina sinnen och förlita på de förnimmelser jag får. Resultaten är häpnadsveckande för mig och för andra som bevittnar mina syner. Jag har testat att ta in gamla hus och miljöer och känt på andras halsband som är ärvda eller kommer från någon annan. Först vågar jag inte säga något, då jag är osäker och tror att min hjärna spelar mig ett spratt. Men försiktigt talar jag om, lite osäkert på vad jag upplever och resultaten stämmer överens på det jag får in. Jag poängterar att jag har ingen som helst susning om någonting innan jag processar, vill bara tala om. Det är så häftigt. Idag kontrollerar jag det bra och sätter på min “antenn” när jag vill.

Men jag har en fundering. Hur tusan kan man se och uppleva dessa energier till att det bildas minnen? En teori som jag har är att när händelser sker på plats, sparas denna energi i ting, för allt är levande och det blir också platsbundet. Vi som är öppna och kan ta in denna information, läser av denna dolda “kod”, energi som en öppen bok och där med kan vi tala om vad som hänt en gång i tiden. Det låter väl förnuftigt, men jag kan ha helt fel?

Här blev det stopp. Önskar alla en fin dag!

/Karlzons

Taggar:andlig, energi, energier, energivågor, förnimmelser, öppet sinne, öppna sinnen, spirituell, syner

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: