Bli medveten i ditt medvetande och bli sann mot dig själv.

Det är många där ute som kämpar med att hitta sig själv och bli ett med sig själv

I tre dagar har jag varit på kurs, Universal Heart med Jörgen Tranberg. Det var den mest inspirerande kurs jag varit på i hela mitt liv. Han är inte bara inspirerande och rolig, han är medveten och sann mot sig själv och vill med hela sitt hjärta dela denna fantastiska gåva vi alla besitter på och sprida detta världen över.

Han slår mina tankar och reflektioner som spiken på huvudet med olika vinklar: biokemiskt, psykologiskt, neurologiskt, spirituellt och kvantfysik. Det blev för mig och för många fler, som deltog hans utbildning ett faktum och att vi är på rätt spår.

Jag har så mycket jag vill tala om till alla er, men låter mitt inre få flöda fritt med det mitt inre väljer att tala om för er idag.

Bli medveten i ditt medvetande och bli sann mot dig själv, är tydligen det jag vill förmedla idag. Det är många där ute som kämpar med att hitta sig själv och bli ett med sig själv. Detta innebär att bli medveten i sitt medvetande. När du har kommit till den insikten, är det först då du blir sann mot dig själv.

Klarar du inte av att kämpa själv? Våga be om hjälp. Öppna ditt hjärta till någon som du vet bryr sig om. Det finns aldrig en rätt tid för något, utan all tid är den rätta tiden när den än må vara, för det är just då det är den rätta tiden för förändring. Du är redo, ditt hjärta är redo och den som bemöter dig är redo att finnas för dig. Denna förändring kan handla precis om vad som helst. För det som du upplever jobbigt/viktigt, ÄR jobbigt/viktigt för just dig. Så ut med språket och öppna ditt hjärta.

Viktigt att veta. Det är bara du som kan göra den stora förändringen. Så snabbt du påbörjat din tankebana, har du i ditt inre påbörjat en ”läkande” process med att bemöta ditt sanna jag. Du kanske inte är hel imorgon eller om en månad, men inom sin tid är du där, om DU vill. Jag lovar! Alla upp och nergångar är lika viktiga i ditt liv och dessa är till för att bemötas och tas hand om.

Du är också viktig, om du nu så inte kan tro det. I din omgivning: familj, vänner, skola eller på arbetet är du för någon som berör deras hjärtan. Du har något som den andra inte har. Det är under dessa processer du bygger upp ditt egna självförtroende och försvar till dig själv, alltså du växer och blir starkare. Bemöt andra, bemöt dig och dela din information för det finns någon som vill höra just dig.

Det var allt jag hade och säga idag. Våga bemöt!

/Kram Karlzon’s

Taggar:biokemiskit, bli medveten, bli sann mot dig själv, Jörgen Tranberg, kvantfysik, livet, medvetenhet, neurologiskt, psykologiskt, spirituellt, Universal Heart

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: