Det är inte bara tro sig bli frisk genom att äta endast vitamintillskott

Hej där ute,

Jag vill bara säga några ord till er som vill leva ett mer hälsosammare liv – TÄNK PÅ HELA HÄLSAN! Det är inte bara tro sig bli frisk genom att äta endast vitaminer och mineraler för att bli frisk.

Vitaminer och mineraler (Läs om magnesium – kroppens viktigaste mineral. Du behöver den mer än vad du tror!) ska vi så klart äta och gärna extra av de, då det saknas i vår mat. Men man får inte glömma att äta en bra kost också. Kosten är A och O i systemet och för att vi ska fungera på alla håll, bredd och kanter. En liten, 30 min extra promenad är ett plus i kanten. Liten träning är bättre än ingen träning, sägs det.

Jag har läst så mycket där det skrivs att de äter ditten vitamin och datten mineral, men blir ändå inte bra. Vad görs för fel? Ska jag byta ut, ska jag öka dosen osv?

Läs artikeln: En bra kostgrund att ha hemma. Se över ert skafferi, ut och handla och börja med steg ett i ditt nya liv.

STOPP!!!

Ni måste tänka på det födointag och skräp ni stoppar i er, det förstör immunförsvaret. Visste ni att hela 70% av ert immunförsvar sitter i tarmen. Ungefär som om man tankar bilen med vatten. Vad händer? Bilen rasar långsamt ihop. Precis samma sak händer med era kroppar. En bil behöver bensin och våra kroppar behöver energi. Rena produkter och inget halvdant.

Lika viktigt är det att veta, att alla magar är olika och fungerar heller inte på samma sett som hos din bror eller mor.

Hitta kosten för din mage. Du måste testa dig fram för att finna harmoni med magen. Din mage är din vän. Mår din mage bra, mår du bra. Ni blir lyckliga, finner ork, sover gott om nätterna och känner att det finns så mycket mer där ute att sträva efter.

Upptäck din värld med lycka, ekologiskt och glad mage.

/Karlzons

Följ mig på instagram: @karlzons(.com) Kost, träning och hälsa – är det bästa! Tonårs morsa på dagtid och uska på natten. För övrigt webbdesign, foto, parapsykologi och mediumskap.

Taggar:bra mage, ekologiskt, hälsa, immunförsvar, kost, lycklig mage, magnesium, mineraler, vitaminer

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: