Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Tack till dig och dig. Nu står jag här…

Jag ska nu ta steget vidare

Med detta inlägg vill jag tacka några inblandade, nära och kära som hjälpt och stöttat min väg mot bättre framgångar. Jag har, för en tid tillbaka fatta några beslut för att gå vidare med mitt liv och framgångar för det jag vill göra.

Jag avslutade mitt företag, då jag inte mäktade med alla kringkostnader och utgifter. Jag är antagligen för snäll och har svårt att ta betalt. Jag besitter på många bra kunskaper, framförallt inom webbdesign, socialamedier och allt som ingår inom det området. Jag tänker och tycker att jag kan bjuda på det. Många av mina kamrater vill ju så klart ge mig något tillbaka. Visst, kan dom det, men för stunden för mig, är det oviktigt och tar det när det behövs. Om det behövs?

Jag vill tacka Joakim Eklund med band, sångare, vän, f.d kollega (jewebdesign.se) och låtskrivare i Kindbergs.nu. Jag fick äran att jobba med deras hemsida, Kindbergs från året 2004, oktober fram tills nu 2016. Joakim och jag sammankopplade vårt webbkunnande och drev i några år, webbdesign ihop. Men vi kom fram till att det var dags att avsluta och gå vidare. Men behövs hjälp så ställer vi ännu upp på varandra, så klart.

Jag vill tacka Tina Jönsson, mentorcoach, författare, vän och föreläsare. Jag fick äran att jobba med hennes hemsida och logo Moment of life – som inom sin tid blev Human in Soul Process.

Jag vill tack Nathalie Can och gammal vän från barndomen. Jag fick äran att sätta klorna på deras hemsida och marknadsföring. Även ni har fattat stora beslut med kommande framtidsplaner och jag ser mycket i fram emot dessa och jag kommer följa er väg.

Jag kan inte med ord beskriva känslan när förändringar och framgångar sker hos vänner, som kämpar in i det djupaste för att våga bemöta lyckan med sina mål och drömmar.

Det finns många fler där ute som jag vill tacka. Jag säger här och nu till er alla.Från djupet av mitt hjärta så tackar jag Er alla och jag skulle verkligen, med handen på mitt hjärta – inte kommit långt utan er stöttning och ni som verkligen tror på mig. TACK!”

Nytt och spännande erbjudande

Efter det jag satte punkt i mitt företagande, dök ett annat spännande, erbjudande upp. Jag har arbetat med webbdesign sedan 1999, sociala medier, grafisk formgivning, marknadsföring och foto. Jag har även en rad olika utbildningar, så som mitt jobb som undersköterska, som jag bara älskar. Webbdesign är en del av mitt stora intresse och hobby. Med all denna kunskap, besitter jag på ytterligare, inre och djupare kunskaper som, mediumskap. Redan sedan barnsben har jag vart med om oförklarliga saker och kommer att få leva med det resten av mitt liv. Jag vill utvecklas, hitta rätt verktyg på hur jag ska hantera dessa olika förmågor. Detta är enbart för min egenskull.

Erbjudandet jag fått är att få jobba med en tidning som ska bli webbaserad, detta innebär all min webbkunskap och dessutom är tidningen baserad inom det andliga.  Allt som jag kan och är, är detta erbjudande. Jag får tillgången att fortsätta min webb och i framtiden få verktyg med mitt mediumskap och bli ännu bättre.

Jag är medveten om att oktober månad närmar sig och jag ska gå in i ny era, nytt trappsteg. Alltså ska jag kliva på åttonde steget. Nytt jobb och nya kommande verktyg.

Jag är också medveten, att jag som tidigare lärjunge är nu ute ensam i praktiken för att jag hjärtligt ska utföra mina inre kunskaper och lära mig att bli ett med dem.

Det intressanta är att jag har inte, ännu lärt mig något mellan år 2015-16 om det jag trodde jag skulle lära mig, eller?

Trappsteg sju

Mitt kommande år, alltså trappsteg sju kommer dels handla om en form av att läsa av energier, justera och balansera frekvenserna i den fasta kroppen

Däremot satte jag punkt på min livs resa, uppvaknande och jag förstår hur allting hänger ihop. Det är inte fy skam. Den 25 oktober år 2015 sattes jag även, ensam på prov och jag är ännu där. Det är väl under mitt kommande arbete som jag kommer få mina nya verktyg och insikter/seende?

Kanske jag har lärt mig årets uppgifter, fast jag ännu inte ser dom? Men, ju mer jag tänker tanken, så är jag nog inte så långt bortom där!? Jag får fundera lite till. Oktober månad är ju ännu inte här. 

Namaste Karlzons, 2016 sep

Taggar:andligt, frekvenser, hemsida, human in soul process, kindbergs, logotyp, marknadsföring, medium, undersköterska, webbsida

Spåra från din sida.

Kommentarer (1)

  • Tina

    |

    Varmaste tack till dig med Linda. Varmt lycka till på din fortsatta resa. Ser fram emot flera rasslande sammankomster och djupa insikter. Härligt och heja dig 🙂

    Reply

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: