Den krämiga pastarätten

Halloumi den goda proteinkällan

När man tränar är man också hungrig. Man behöver både styrka och energi. Så det fick bli en vegetarisk, krämig pasträtt med grönsaker och halloumi. Det satt som smäck i kistan.

Den sista tiden har blivit överkänslig mot kyckling. Jag får klåda i händerna och ibland även upp till armarna. Jätte obehagligt. Jag har testat mig fram för att verkligen säkerställa detta, men misslyckades alla gånger.  Jag var utan kyckling ett tag och även provade majskycklingen, men samma allergi uppstod. Det står dock att jag ska undvika äta kyckling, enligt min blodgrupp. Så det kan vara svaret. Jag får helt enkelt hitta andra proteinkällor. Svårt när man heller inte äter griskött och kan bli dålig i magen av nötkött. Vilt och vegetariskt står på lista hädan efter.

RECEPT

 • Paprika
 • Broccoli
 • Haricorts vert
 • Vitlök
 • Purjolök
 • Cream fresh
 • Persilja
 • Salt och peppar
 • Pasta
 • Olivolja
 • Halloumi

GÖR SÅ HÄR

Koka pastan med salt. När det är ca 3 minuter kvar av pastan, häll i haricorts vert och olivolja. Stek lätt upp paprika, broccoli, vitlök och purjolök. Ställ av åt sidan och stek sist upp halloumi. När pastan är klar. Häll av vattnet och i med cream fresh, rör om och i med grönsakerna. Salta och peppra, samt strö över persilja.

Ät och njut!

Taggar:allergisk mot kyckling, pasta, träning, vegetariskt

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: