Åttonde året. Fem kvar av tretton trappsteg.

Detta skrev jag för ett år sedan: (Besök sida)

Kommande år, 2017 ska bli att våga TRO på mina kunskaper och även börja arbeta mer fysiskt med dessa. Eller om det är så att när jag gjort mina tretton år, är det då jag ska jobba fysiskt med mina inre kunskaper? Ja, vi får se. Jag ska också utveckla mina inre kunskaper med hjälp av nya verktyg och lära mig förstå, tolka symboler.

Så detta har hänt under årets lopp

Oktober månad är slut och ny månad har börjat och det har redan tagit sin fart med nya utmaningar. En kollega till mig sade att vid 45 års ålder kommer du vara säker på din sak och våga kliva fram med det du vill berätta. Min önskan är att kunna berätta om min livs resa inom kost, träning och hälsa, samt arbeta offentligt på det andliga planet, publikt. Men är idag ännu för feg. Så jag hoppas hon har rätt. Det roligaste med detta är att i dagarna fick jag en ny webb-kund. Hon är en ny TV profil och jobbar med det andliga. Hon sade också till mig att jag kommer jobba med det andliga om några år. När jag jobbade för Terry Evans skojade jag med honom och sade att jag kommer bli större än han. Vem vet, det kanske en dag blir så?

Under ett års tid har det hänt mycket med allting. Mitt mål var också att få en fast tjänst, så jag kan få en härlig och betald semester i sommar. Fast tjänst fick jag, precis som jag önskade. Idag jobbar jag om nätterna som undersköterska på ett underbart boende, med helt klart grymma arbetskollegor och brukare, så klart.

Min bok är i rullning och jag har som mål att bli klar under året 2018. Jag har den bästa agenten, som är själv en författarinna och även hon filar på en ny bok som jag ser fram emot att få läsa. I tio år har jag försökt att skriva min bok, men var tydligen inte mogen för den då, men så en morgon vaknade jag med en fras i huvudet:

Varför ska man lära sig mänsklighetens lära, när den inom stora ytor lärs ut, fel, tänker jag? Är det människan, individens egen utveckling som ska skådas? Att finna sin väg, sin sanning och sin styrka med allt som kommer till under livets hårda skola?”

Med denna filosofiska tanke klockan 04.30 på morgonen den 9 augusti 2016, kände jag att nu är det dags att jag berättar min historia från den dagen jag öppnade mitt inre till det oändliga, det liv du inte kan ta på och boken var i gång.

Jag har i åtta år fått så mycket lärdomar om mig själv, inom mig själv och på det andliga planet. Jag har fem år kvar tills jag står på det trettonde steget. Jag är 40 år idag och som kollegan sade till mig här om kvällen, så stämmer hennes siffra in på mina trappsteg. Hon har ingen aning om denna trappa och vart jag idag står någonstans. Tanken är faktiskt lite läskig, vad kommer hända och hur ser mitt liv ut om fem år? Den som lever får se.

Mitt mediala har utvecklats inom många områden. Jag har provat läsa av kort och haft några sittningar. Jag har sett besökare från andra sidan som väntar tålmodigt att ta emot sin närstående inför nästa kliv i livet, den andra sidan. Jag har lärt mig att behärska det första intrycket/känsla som kommer i min tanke när jag ska läsa av någonting eller någon. Jag blir lika förvånad varje gång det händer, men så häftigt.

Att väckas av okända ord är längre ingen nytt. Sist var det “Ackommodation” som vanligt har jag aldrig hört talas om ordet och fick söka på vad det betyder och vad det vill säga mig. Ja väcktes som sagt av detta ord och min partner som redan var vaken fick snappa upp ordet och googla för mig. Ackommodation är inom psykologin den process som sker när en individ tar till sig kunskap på ett sådant sätt att denne ändrar sitt kognitiva tankestruktur, som innebär en anpassning till den yttre verkligheten, exempel; “Det var inte så här det var?

Nä det var verkligen inte så här det var, tänkte jag genast. Ordet var menat till mig, precis som perception och paradigm.  Jag förändras i mitt tankemönster och börjar acceptera de nya tillgångarna med mitt uppkopplade sinne, till att bli ett med mig.

År 2018 ska bli året med förändring. Boken kommer bli mitt avgörande framtidsval och min träning ska ta ny form. Vi ses.

Kram Karlzons

Taggar:ackommodation, andlig, medium, paradigm, perception, syner

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: