Möte med mörkret

 

Jag blev varnad ändå. Det tog mig bara ett år att förstå budskapet. Jag var både blind och döv. Förlåt, men livet är en gåta och tar lite tid att klura ut vissa saker ibland.

Som tur är finns det andra, underbara människor som kan hjälpa en att komma till insikt och förståelse. Tack Maria för varningen, tack Stephanie för informationen, tack Tina för granskningen och stort tack till Grace Kelly för acceptansen.

Jag var på väg mot en resa som jag redan innan, visste inte var bra. Men jag kunde inte motstå frestelsen. Precis som Eva när hon roffade åt sig det stora röda äpplet från trädet, trots det att hon inte fick. Jag var länge kallad och dragningskraften var enorm och jag föll för frestelsen. Som tur är har jag en enorm magkänsla för vad som är rätt och fel, men kunde ändå inte, medvetet motstå. Jag ville skåda upplevelsen och se om min känsla var rätt.

Människor som besitter på stor makt med potential att fånga upp vilsna själar med hopp om ett bättre liv, är en fantastisk kunskap. Många vägledare kommer med budskap av godo, men som kan komma från en djupare grund av ondo. Dessa personer vill väl till en grund för egen vinnings skull. De vill höjas till ytan med mer makt och pengar. Pratas det känslor utesluts man och blir kastad åt vargarna. Knäcker känslor och gärna trycker ner än långt, under jorden för ett hopp om att vilsna själar möter mörkret och stannar där.

Om man ser fördjupningen med att möta mörkret i ljusets väg, gäller det att vara psykiskt stark med att hålla magkänslans starka intuition att gå annan väg. Våga var stark, våga stå emot. Den styrkan är ditt ljus och din sanna väg för att motstå mörkrets kraft.

Jag vill uppmärksamma om ämnet då jag själv har stött på problemet och många närstående har upplevt samma enorma kraft. På min resa, min medvetna resa kunde jag skåda verket på avstånd och jag såg flera som blev lämnad åt vargarna. Det var en fruktansvärd syn och inget kunde jag göra mer än att visa stöd, styrka och mod. Visst hade jag, vi kunnat göra mer, men att röra om det mer än vad det var, hade skapat allvarliga följder, så det fick bli uteslutet.

Follow the light!

Taggar:darkworker, ljusarbetare med mörker, ljusbärare med mörker, magkänsla, mörkerarbetare, vilsna själar

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: