Regression – Hur tidigare liv minnen aktiveras

Om jag förstått det hela rätt så tror jag att det är så här det fungerar:

Människan består ungefär av 100 miljarder celler och alla celler sköter sitt eget omlopp i kroppen. Celler växer, de skapas nya och de dör. På exakt samma sätt sker processen i vårt universum.

En stjärna föds och en stjärna dör. Men det unika med cellen är att den har ett minne, ett eget fullständigt minne.

För att minnas tidigare liv i denna fysiska kropp behöver vi själen som har både historia och rörelser från tidigare liv med sig. För att aktivera minnet i cellen, behöver den energi och med energi får de information som också består av ljud, ljus och färg. Vår fantastiska själ, vår ande består av den fullständiga energi vår mänskliga kropp behöver för att vi ens ska kunna leva.

Energi är rörelse. Energi är information med ljud, ljus och färg.

Energi är hela tiden!

Så när själen, vår livskamrat klev in i den fysiska kroppen påverkade den alla de miljoner celler med all information och minne den oändligt består av. Våra celler reagerar bokstavligen på dessa minnen. Födelsemärken på kroppen kan uppstå, drömmar, samt mardrömmar, smärtor och andra åkommor kan göra sig påminda både fysiskt och psykiskt. Det undermedvetna minnet har många undertryckta minnen att det är omöjligt för den att göra sig förglömd.

När kroppen och själen är i uppror, är man svag och känslig, vilket gör att man är mer mottaglig för det undermedvetna. Det är då man måste bli vän med själen och kroppens minne, den måste bli erkänd, alltså accepterad och det är först då man kan frigöra åkommorna. Om vi inte kan möta våra känslor av rädsla eller känslomässiga smärtor tillåter vi oss att bli styrda av gammalt skroll vi inte ska behaga.

Ju mer vi känner till och förstår oss själva desto effektivare kommer vi bli och mer bekväm med vår fysiska kropp, samt själen.

Kropp, sinne och själ, dessa tillsammans skapar ett intelligent, integrerat och individuellt hologram. Det som skiljer mellan kropp, sinne och själ är det artificiella. Det är bara för att du ska förstå din existens här på jorden. Du är en hel holistisk varelse; inte en summa av delarna. Varje punkt i ditt hologram, din kropp innehåller all information som finns i hela existensen. För att vara permanent framgångsrik och fullständig med din kropp måste du varsamt ta hand om minsta lilla partikel i hologrammet. Det betyder att kroppen kan endast läka om sinne och själ tillgodoses på alla nivåer. 

Så vår kropp med alla dessa, gamla som nya miljarder celler där liten cell har en egen unik funktion i vår kropp, har en fantastisk gåva. Liv och minne, men också krävs det en själ, en stöt som aktiverar oss och vi blir gudomliga varelser med erfaren historia. Våga möt den, bli hel med kropp, sinne och själ.

Viktigt att tänka på innan man dyker ner i en läkning på cellnivå är att vara fullständig övertygad om att förändras på alla plan. Cellerna är skyddade mot transformation. Det är av säkerhetsskäl för din egen skull om du inte är redo att bemöta dina demoner. Är du inte redo kan det göra mer skada än nytta.

Att nå tidigare liv får man göra en regression och det är genom regressionen som man får svar på de ofullständiga gåtorna man har i det undermedvetna.

Taggar:cell, energi, kropp, regression, sinne, själ, tidigare liv, undermedvetna

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: