Lost in space – Sanningen finns inom dig

Köp min nysläppta bok

Jag har i många år försökt skriva min bok om det liv vi inte kan se och ta på, men har inte fått ihop det. Sedan år 2010 då min stora resa började har jag fört dagbok och pappershögen växte samt dokument i datorn…

Tills jag en dag vaknade med ett ryck och hade en djup och filosofisk tanke i huvudet:

”Varför ska man lära sig mänsklighetens lära när den inom stora ytor lärs ut, fel. Är det människan, individens egen utveckling som ska skådas? Att finna sin väg, sin sanning och sin styrka med allt som kommer till under livets hårda skola?”

Med den filosofiska tanken klockan 04.30 på morgonen den 9 augusti 2016, kände jag att det var dags att berätta min historia. Från det att jag öppna mitt inre till det oändliga och boken föddes.

Köp boken här

Tack fina vän för de finaste orden. En tår och någon mer. Det värmde så i mitt hjärta. Du är själv en grym person som kämpar. Ser fram emot att följa din resa.

Taggar:andligt, biografi, boksläpp, fängslande, förenregnigdag, livsfilosofi, nutid, övernaturligt, sann historia, storytelling, sverige, tänkvärd, vardagsliv

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: