Min idé med boktrailers.com gick med sprakande fart.

Idag har vi fått in 40 st boktrailers på bara 10 dagar och mer ligger på lager

Vi tar emot boktrailers från författarna själva – vi tar inget av lov. Vi ber om deras boktrailer, en presentation om författaren själv. Kort om deras bok, länkar till deras sociala medier, länk till köp bok och bild på boken, då vi marknadsför via valda sociala medier, Facebook, Twitter, Pinterest och Instagram.

Idag har vi tredubblat antal besökare och detta med hjälp av marknadsföringen från alla sociala medier vi använder oss av. Det är underbart att se siffrorna stiga, samt vilka böcker och länkar de klickar på.

Vårt mål är att marknadsföra en bok om dagen där jag presenterar boken med boktrailer och direktlänk till hemsidan. Vi har blivit väl bemötta och nyfikenheten kommer över allt. Vi tänker bli det nya youtube, fast med bara boktrailers.

Med er hjälp kan vi bara bli större och sidan kan bara bli bättre, vi är lyhörda och tar tacksamt emot idéer och samarbetspartners och mer boktrailers, såklart. Vi hörs!

Tack alla ni underbara författare som hjälp oss att växa och få en glimt på sociala medier.

Vi är verkligen hjärtligt tacksamma.

 

boktrailer

Taggar:böcker, boktips, boktrailer, boktrailers, marknadsföring, sociala medier

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: