Husrensning och min första upplevelse

Tydligt är jag på det nya och tionde trappsteget av tretton.

Jag blev välkommen med att erfara husrensning. Min lärare, mentor, vän och medium Maria Jansson, känd från b.la. TV “Svenska Medium” har tagit sig an mig som hennes elev och sätter mig på prövning efter prövning.

Denna gången blev det en husrensning och min första upplevelse att bemöta energier på ett nytt sätt. Visst har jag förnummit platser och läst av historia, men inte på detta sättet där vi även ska känna av andar som ännu kvar. Det svåra med detta är att man måste skilja på de olika energierna. Platsens energi, husets energi, andens energi, ny energi, gammal energi och de levandes energi – för all energi talar. Man jobbar på en annan nivå än när man sitter och har en läsning.

Min först rening var en fantastisk upplevelse och detta kommer jag att fortsätta med i framtiden. Det första jag skulle göra var att öppna upp och jorda mig. Vid min öppning kände jag först sorg, det är känslor från andra sidan som är så kraftfulla att min kropp inte kan behärska alla de känslor som kommer på en och samma gång och min reaktion blir automatisk sorg, fast under kontrollerade former. Snabbt rannsakar jag all den nya energi och fokuserar på att jorda mig. Det är svårt för att man måste försöka fästa rötterna som kommer ur och knyta an dem långt ner i jorden. Det är för att skapa ett tryggt fäste mellan kropp och själ.

Två dagar innan jag skulle utföra min första husrensning dök det upp en äldre man i mitt undermedvetna. Han visade mig en högaffel och plasten vi skulle till. Jag hade ingen aning om vem han var och var han kom ifrån. Jag tänkte i alla fall berätta om honom för de personer som vi skulle träffa. På tåget ritade jag av honom och skrev ner den information jag fick fram.

Väl framme och informationen jag hade fått av mannen tidigare, verkade stämma bra överens om platsen. Mannen visade sig härstamma från gården och var en bonde. Huset han visade mig var dock inte det hus som låg där idag. Det var huset som låg där innan och det kände jag tydligt av inne i huset. Allt kändes så fel. Det var väggar som inte skulle vara där och jag ville gå på ett annat vis, men gick inte på grund av att det var ett nytt hus. De som bodde där idag bekräftade detta och visade mig en bild på det tidigare huset som en gång låg där. Men vårt mål var att finna den jordbundna anden. Jordbunden ande är en ande som har fastnat kvar med sina en gång tillhörande ägor.

Mina känslor talade för att vi var väntade. När vi kom in i huset hörde jag i mitt sinne ett skratt av lättnad och jag ville genast gå upp i trappan. Uppe på andra våningen möttes man av en tung energi. En orolig, vankandes dam som gick med tunga steg fram och tillbaka. Oron visade sig peka till en av personerna i huset som hade många gånger blivit störd av energin. När andar gör sig synliga, kan vi bli skrämda av deras närvaro då vi inte är beredda på att bemöta något vi inte egentligen kan se och ta på. Andarna vill inte på något vis skrämmas, men det är bara på det sättet de kan bli uppmärksammade, exempel att visa upp en del av sig, förflytta föremål, känna fysisk beröring, ge ifrån dofter eller ljud. Andarna har oftast ett budskap till någon närstående och på så vis håller dem på tills dom har blivit bekräftade.

När damen i huset hade fått fram sitt budskap kändes energi lättare och man kunde andas med lättare andetag. Att öppna upp var för mig som att kliva in i en helt ny värld. Känslan upplevdes som att man var rund under fötterna med tjugo kilo packning på ryggen. Öppen och känslig för att ta in sorg, kärlek och fysiska kontakter. Håren på min kropp reste sig i omgångar då jag blev bekräftad av det jag kände och talade om. Mina händer var röda och spända, det kändes som mina ådror skulle sprängas. När vårt arbete var klart fick jag öppna upp en port för att visa henne vägen till andra sidan. Hon var först väldigt skeptiskt och ville gärna inte gå in där, men hon hade flera på andra sidan som väntade på henne. Jag kände sorg med lycka vart annat. Energin som hon hade skapat i huset följde till en viss del med henne upp i ljuset som när man dammsuger bort smuts från golvet. Allt försvinner inte på en gång. Som med dammet som ligger kvar på listerna får man torka bort med en trasa. Vi gick runt på övervåningen och renade, trycket kändes tillslut lättare och bröstet var inte lika tungandat som innan. Men som sagt, det tar oftast några dagar innan andens energier helt, försvinner. Efter man stängt ner porten är det viktigt att lägga ett beskydd och att man tackar sina guider för hjälpen.

Det var en mäktig upplevelse med alla känslor och fysiska reaktioner man kunde få till sig på en och samma gång. Jag förstår nu hur viktigt det är att jorda sig och att vara jordad när man har ett öppet sinne. Jag kände mig full och hade svårt att hålla balansen. Maria sa att jag där hade kunna jordat mig lite till. Jag ska ta med mig den erfarenheten tills nästa besök vi gör.

Så nu har jag en till kunskap som jag ska jobba på. Jag växer och växer.

P.S Behöver du hjälp med att rena ditt hus eller känner någon som behöver hjälp. Hör av dig D.S

 

Tack!

Taggar:andar, ande, budskap, energi, hembesökt, husrensning, rensa, spöken

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: