Är du nyfiken på mer?

Kropp, sinne och själ ska gå hand i hand för att du ska vara ett

HelhetshälsaPersonlig utveckling | Välmående | Växande

helhetshalsa-foto9-karlzons

Vi lever här och nu. Älska och lyssna på din kropp. Det är viktigt. Bromsa, andas och finn din inre känsla.

Idag är det många som känner att dem är nära att falla pladask i backen. Kosten och hälsan sviktar och tröttheten kommer över en fortare än vanligt. Stress, orkeslös och oron ligger och pyr om hur man ska få ihop sina dagar.

Stanna upp innan du faller och tänk tankarna:Hur mår jag?”, ”Hur ser min kost ut?”,”I vilket stadium i livet befinner jag mig i nu?”, ”Vad vill jag förbättra?”, ”Vilka mål vill jag uppnå?”.

Det gynnar INGEN för att du ska stressa ihjäl dig för någonting.

Jag hjälper gärna dig att se över din helhetshälsa: hur du mår, har du några sjukdomar, vad äter du, hur du sömnsvårigheter, hur ser dina vardagar ut, vad tycker du om att göra, har du några visioner om hur just din framtid ska se ut?

Tillsammans går vi igenom dessa punkter och med min stöttning kan vi börja den nya resan. Men bara så du vet! Det är bara du som kan göra det stora jobbet.

Jag vet att Du kan, men det är Du som avgör!

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: