Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Frekvenshealing

Vad är Frekvenshealing?

Frekvenshealing hjälper dig att återfå balansen i ditt energiflöde igen

Våra kroppar består av 100 procent energi och vi är ett med alltet, vilket gör att vi  dagligen påverkas av olika energier: positiva som negativa, gamla som nya. Har du inte ett fullt fungerande energiflöde kan det leda till blockeringar, som i sin tur bidrar till psykiska och fysiska störningar i kroppen, vilket blir ohälsa.

Med hjälp av frekvens healing återställer jag energin på rätt frekvens igen. En session kan utföras en gång, men oftast blir det några gånger mer beroende på hur hårt blockeringen sitter.

Frekvenser är energier som består av ljus, ljud och färg och under en session kan man uppleva olika känslor.  Syner är vanliga att upplevas och man kan även se färger och det beror på att jag rör om energins flöde. Därför kan det vara skönt att samtala efter en session, över en fika och få landa med de nya upplevelserna.

Hör av dig för mer information

Mail: info@karlzons.com

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: