Vem är Karlzons?

Lev livet som om det vore det sista

Jag som driver denna sida heter Linda och jag titulerar som webbkommunikatör, rådgivare inom helhetshälsa och jag utför andliga konsultationer: Reading och healing, samt husrensningar. Jag har sedan barnsben varit öppen och jag får idag verktyg för att kunna hantera mina gåvor av bästa Maria, känd från Svenska Medium. Jag har nyligen släppt en bok: ”Lost in space – Sanningen finns inom dig” som handlar om min resa med det andliga. Boken finns att köpa, se länken ”Tjänster” Som ung kallades jag för Karlsson och där av kom mitt namn Karlzons med Z till.

Jag hjälper många privatpersoner, samt företag med deras hemsidor, då webbdesign håller mig varmt om hjärtat. Annars jobbar jag som undersköterska om nätterna och mamma för två helt fantastiska tonårskillar, som går sin mors fotspår med kost och träning.

Varför Karlzon med z?

I min släkt finns det 4 st Linda Karlsson och en av mina vänner heter Linda Karlsson. Jag är också författare till boken: Lost in sapcae – Sanningen finns inom digwebbdesigner, illustratör, fotograf, healer och ägare till denna hemsida, behöver jag ha ett namn som sticker ut lite mer, så därför blev valet enkel.

Ja, jag älskar livet!

Jag vet varför vi lever och vad livet går ut på, men min stora passion i livet, förutom familjen och helhetshälsan är kameran, min räddare i många stunder. Det bästa jag vet är att vistas i naturen och fota allt som mina ögon fastnar för. Matlagningen kommer sen. Jag älskar att experimentera och äta en bra och hälsosam kost, då jag led av fibromyalgi, IBS, migrän, sömnsvårigheter, allergier m.m. 2009 började jag med LCHF och successivt började alla symtom avta och jag började bli bättre. 2012 friskförklarade jag mig själv och jag kunde äntligen börja gymma igen, utan att få värk efteråt. Idag äter jag så mycket ekologiskt jag kommer över och varierad kost med en del inriktning på att äta efter min blodgrupp. Jag förespråkar ingen diet då ja vet att våra magar är olika, och är i behov av olika födointag.

Det är därför jag driver denna sida och att dela mina upplevelser, hjälpa och vägleda andra att komma på rätt plan igen.

Vi ses

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: