Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Vem är Karlzons?

Lev livet som om det vore det sista

Jag som driver denna hemsida heter Linda. Jag titulerar som: webbkommunikatörrådgivare inom helhetshälsa, frekvens healer. Jag har sedan barnsben intresserat mig för parapsykologi och mediumskap. Klärvoajans är nog ett bra ord för mig, då jag sett, hört och vart med om en resa med allt som rör mellan universum och vår lilla planet (min historia finns under Lost in space och förmedlar). Som ung kallades jag för Karlsson och där av kom mitt namn Karlzons med z.

I dagsläget är mitt mål att sätta 150 kg marklyft till nyår, 31 dec 2017. Första gången jag lyfte, tog jag 80 kg och detta var den 31 dec 2016. Jag tycker om att ha målsättningar och utmaningar i livet. Så detta blev dels för skoj skull en vadslagning på jobbet, men tog det på fullaste allvar. Med lite tips från instagram kom jag över något som heter MadCow 5×5 och jag, idag kör på detta för att bygga upp styrkan. Min resa delar jag på instagram: Följ mig på instagram: @karlzons Vi ses!

Jag hjälper många privatpersoner, samt företag med deras hemsidor, då webbdesign håller mig varmt om hjärtat. Annars jobbar jag som undersköterska om nätterna och mamma för två helt fantastiska tonårskillar, som går sin mors fotspår med kost och träning.

karlzons

Varför Karlzon med z?

I min släkt finns det 4 st Linda Karlsson och en av mina vänner heter Linda Karlsson. Jag är också författare till boken: Lost in sapcae – Sanningen finns inom digwebbdesigner, illustratör, fotograf, healer och ägare till denna hemsida, behöver jag ha ett namn som sticker ut lite mer, så därför blev valet enkel.

Ja, jag älskar livet!

Jag vet varför vi lever och vad livet går ut på, men min stora passion i livet, förutom familjen och helhetshälsan är kameran, min räddare i många stunder. Det bästa jag vet är att vistas i naturen och fota allt som mina ögon fastnar för. Matlagningen kommer sen. Jag älskar att experimentera och äta en bra och hälsosam kost, då jag led av fibromyalgi, IBS, migrän, sömnsvårigheter, allergier m.m. 2009 började jag med LCHF och successivt började alla symtom avta och jag började bli bättre. 2012 friskförklarade jag mig själv och jag kunde äntligen börja gymma igen, utan att få värk efteråt. Idag äter jag så mycket ekologiskt jag kommer över och varierad kost med en del inriktning på att äta efter min blodgrupp. Jag förespråkar ingen diet då ja vet att våra magar är olika, och är i behov av olika födointag.

Andligheten är Ett med mig och har varit det så länge jag kan minnas.

Det är bland annat därför jag driver denna blogg, att dela min upplevelser, hjälpa/vägleda andra att komma på rätt plan igen. Jag har valt detta liv av en anledning och mitt uppvaknande har påmint mig att det är dags att börja utföra min uppgift.

Under webbdesign kör jag: webbutveckling, grafisk formgivning, marknadsföring, SEO/CMS, sociala medier m.m.

Helhetshälsa och frekvens healing är ämnen som är en stor del av mig och brinner stort för det jag gör.

Varmt välkommen hit!

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: