Vakna! Du behövs!!!

Livet ligger i dina händer

Det är nog väldigt många där ute som känner sig förvirrad med sitt tillstånd. Frågetecken som berör världen, krig, ekonomi, fattigdom, katastrofer och vad som kan komma och hända. Du kan också känna dig vilsen, obekväm, man vill någonting, men vet inte vad? Tankarna bara snurrar och man vet varken ut eller in.

Allt detta kan bero på att ”världen håller på att vakna upp” och detta har vi många redan känt av! Många är klara med sitt uppvaknande och vet vad de ska göra, medan andra fortfarande söker och känner sig alldeles ”lost in space”.

Tanken med denna sidan är ju till för oss som vågar sticka ut lite mer än många andra, för att lättare hjälpas åt. Ju fler vi blir desto lättare kan vi påverka världen – till en mycket bättre värld.

Jag och många fler har varit vilsna hela livet, där allting är upp-och-ner-på. Varför är det si och varför är det så? Varför är jag född, finns det någonting mer där ute? osv osv…

I några månaders sökning har vi funnit andra världen över att det finns fler som är som du och jag. Fantastisk. Alla dessa människor vill bara en och samma sak – Samarbete! Vi är alla av samma sort

Taggar:bättre värld, livet, lost in space, vakna, vilsen

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: