Siffrorna 1,3,8 och den lilla flickan – Vad betyder?

Ja lade mig ner och infann mig i en bekväm ställning

Jag blundade och på bara några minuter senare kom det upp en massa bilder och siffror i huvudet. Siffran ett dök upp, siffran tre kom strax där efter, fast trean kom ifrån ett ur-rivet gammalt papper och siffra åtta kom flygandes från ingenstans.

Strax efter att dessa siffror dykt det upp, kom det fram en liten flicka på ca 10 år gammal med en vit lång klänning. Hon hade långt blont hår och hon stod där och pekade med sitt finger upp mot den klarblåa himlen. Kort efter detta försvann allt som var runt omkring mig: hus, människor och träd. Ja, precis allt som jag hade i huvudet försvann, som om det var en stor explosion som förintade allting. Men jag kände ingen oro, utan snarare ett lugn, lycka på något vis.

Länge har jag undrat vad dessa siffror och den lilla flickan som pekade upp mot den klarblå himlen betyder? Jag har ännu inte fått något bra och klokt svar på vad detta kan betyda? Kanske ingenting, jag vet inte?

Det ända jag hittade var detta, men detta är inte den information jag väntar. Min känsla säger annat!

1 – Siffran ett har traditionellt symboliserat enhet och perfektion, typexempel en allsmäktig gudom. Som en fallsymbol kan den även stå för aktiv maskulinitet och styrka. Ettan kan även visa på den första delen av en resa…

3 – Traditionellt symboliserar siffran tre den harmoniska intergrering av individens principiella aspekter: tanke, kropp och själ. Inom kristendomen representeras detta av treenigheten. I psykologiska  termer står det för Detet, Jaget och Överjaget eller som våra beteenden, känslor och tankar. I kinesisk kultur återspeglar triaden den harmoni som existerar mellan jorden, människan och himlen. När siffran tre uttrycks i form av en pyramid symboliserar den tillförseln och balans av energi för kreativitet och andlig utveckling…

8 – Åtta är ett heligt tal och står för kosmisk jämvikt… Åtta är även det nummer som förknippas med inre styrka – lotusen, en mäktig buddistisk symbol för andlig utveckling, avbildas vänligen med åtta blomblad.

Svar kommer väl med tiden…

Taggar:1, 3, 8, andligt, ängla nummer, förmedlar, liten flicka, meditation, siffror, syn

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: