Sylvia Browne, Livsredskap – visdom från andra sidan

Livsredskap

Finns Gud? Blev världen skapad eller utvecklades den? Vilken ställning har jag i universum som helhet? De flesta har ställt sig dessa frågor utan att komma fram till några entydiga svar. Med det kända mediet Sylvia Browne har svaren, och i denna fascinerande bok delar hon med sig av resultaten från 40 års undersökningar av dessa frågor.

Med utgångspunkt från tusentals forskningsseanser med Francine, Sylvias andliga vägledare, och från Sylvias egna tolkningar inom en rad spännande ämnen som är väsentliga för mänskligheten i sin helhet ger hon upplysningar som är intellektuellt djupgående, andligt medryckande och synnerligen logiska. Sylvias vägledare Francine, som vistas på Andra sidan, lever i Guds närvaro och har tillgång till rika kunskaper om skapelsens natur. Sylvia blir alltså Francines mänskliga röst och kan förmedla frukterna av hennes visdom. Hon försäkrar oss att Gud kommer att svara på alla våra frågor vår uppgift är att ställa de rätta frågorna och vara mottagliga för de svar vi får. Genom att göra detta får vi värdefulla livsredskap.

Köp boken på bokus.com

Sylvia Browne är en amerikansk författare och medium. Redan sedan tre års ålder började hon se saker. Hennes mormor hjälpte henne till att finna en väg och idag är hon med sin bok ”Livet på andra siden” bäst säljare. Miljoner människor har bevittnat Sylvia Brownes otroliga mediala krafter när hon medverkat i tv-program som Montel Williams, Larry King Live, Olösta mysterier m.m. Hon har även hjälpt polisen att lösa kriminalfall.

Taggar:livsredskap, sylvia browne, visdom från andra sidan

Spåra från din sida.

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: