Drömma mardröm efter det man sökt sina guider/vägledare?

Så ska det väl inte gå till?

Natten till igår försökte jag få kontakt genom meditation med mina guider/vägledare om lite råd.

Ganska så fort efter det jag lagt mig ner i sängen försvann jag in min meditation, djupt och länge, men tyvärr utan resultat. Jag kände bara att jag blev tröttare och tröttare och beslutade mig för att avsluta och jag stängde ner min port.

Jag vände mig om och slumrade sakta till. Precis i början av drömmen hörde ja flera röster som viskade, de räknade till 13 eller om det var 30, rösterna/räknetalen gick bara fortare och fortare tills något eller någon stoppade räkningen. Någon var i rummet där ja befann mig, jag kände det, denna varelse var kraftful. Jag kände ett jätte starkt obehag och jag försökte vakna till, men det gick inte. Jag kände plötsliga stötar mot min kropp och jag fick panik.

Tillslut vaknade ja till och skrek på min sambo – är du vaken!? Hon vaknade till och omfamnade mig. Jag somnade till fort igen, men kom in i samma dröm. Jag fick panik och visste inte vad ja skulle göra. Jag kom på att man kunde kalla på sina guider, eller ärkeänglarna Gabriel eller Mikael, Astra, Lilian. Ja, det finns ju några att kalla på, ja kallade iaf på alla möjliga för att ta bort de fruktansvärda drömmarna/tankarna/rädslan. Tillslut efter andra gångens mardröm,  sveptes plötsligt mitt huvud/hjärna/tankar om, med ett kraftfullt, skinande sken som ett bandage som kramade om allt där inne i huvudet. Jag försökte verkligen se mig omkring där i ljuset efter något, men jag såg inte så mycket, allt var så ljust och det skimrade alla möjliga ljusa, färg-nyanser. Ja kände mig iaf trygg med det ljus-bandage runt om i mitt huvud.

Taggar:änglarna, guider, mardröm, meditation, vägledare

Spåra från din sida.

Kommentarer (13)

 • carina

  |

  Jag kallar alltid på Ärkeängel Mikael när jag råkar ut för tråkigheter.
  Jag ser han som ett stort blått ljussken. själv hamnar jag i detta blåa ljus också.

  Jag kan ibland också vakna av att jag ser saker men det var länge sedan jag hade mardrömmar. Jag kan också vakna ibland av att någon tar på mig knackar osv.
  men det har bara varit kärleksfulla besök. Och oftas då för att jag ska se något som dom tycker är viktigt.
  Det jag såg igår var en varelse med fyra ögon hm Blev lite förundrad över det för nått sådant besök har jag inte haft tidigare.

  Va inne på nätet o sökte lite, den enda varelse med 4ögon jag kunde hitta var i grekisk mytologi ( ”Phanes” en dubbelkönad varelse med fyra ögon )

  Ha en bra kväll! Carina

  Reply

  • KarlZon

   |

   De där knackningarna har ja med varit med om, många ggr. Oftast kom de i början då ja var ny med min meditation. Dessa puffar ”väckte” till mig ur meditationerna. Alltid på vänstra axel 🙂

   Reply

   • carina

    |

    Samma här dom knackar för att man skall bli varse / medveten
    För att kunna reda ut saker Tex som du gjorde att du kallade på skydd för att du behövde det.

    Om jag tex får besök som inte är av god karaktär kan jag bli väckt när jag sover med ett stick i benet jag vaknar då och kollar läget vad det är osv. 🙂

    Reply

    • KarlZon

     |

     Just det, det var det ja tänkte med..för det är ju precis då jag kommer ihåg vad som hände…det var bla då ja fick mina svar av den högre 😀

     Reply

 • carina

  |

  Du fick hjälp med bandaget Ljuset du såg skyddar.
  Vad du har upplevt vet jag inte, Vad såg du?

  Reply

  • KarlZon

   |

   Okej! 🙂 Ja har aldrig varit med om detta förut. Så ja vet inte hur det skulle funka då ja kallade på hjälp. Men trygg blev ja iaf av ljuset. Va menar du här: ”Vad du har upplevt vet jag inte, Vad såg du?” Vad jag såg, när? 🙂 /KarlZon 🙂

   Reply

 • carina

  |

  Jag menade vad upplevde du i drömmen. Vad såg du? 🙂

  Reply

 • KarlZon

  |

  Ahaaaa 🙂
  Ja upplevde skräck, HAHA, jag var skit rädd av någonting, ja vet inte vad, för ja såg den inte,visste bara att när som helst tar den mig. Det är inte första gången ja drömt just denna dröm, av att ngt större och kraftigare ska ta mig, fast ja ser aldrig vad det är. Jag hör och känner bara….urs…den é den värsta av alla mina drömmar ja haft. fyra ggr har ja haft samma dröm…

  Reply

  • carina

   |

   Återkommande drömmar brukar vara något som man skall bearbeta.
   För det är så att vi skall möta våra rädslor för att övervinna dom 🙂

   Det är ju så med oss människor att vi oftast bygger våra liv efter dom rädslor vi fått av livets gång. Och får så många blockeringar, för att kunna bli hela efter händelser eller trauman så måste man bearbeta sin rädsla och övervinna den.

   Vi kan också ha upplevelser från tidigare liv som vi haft med oss i födslen
   och som är oarbetat.

   Jag har sedan barn extrem rädsla för tex eld.

   Denna rädsla vet jag idag kommer från ett tidigare liv där jag dog av brandorsak.

   Du får fundera på vad drömmer säger till dig och försöka att inte bli blockerad p g a rädsla utan be om beskydd dom skyddar dig om du ber om det. 🙂

   Reply

   • KarlZon

    |

    Hmm..ja där sa du ngt! Det får ja försöka med nästa gång ja hamnar i drömmarna igen att be om skydd och skåda händelsen och försöka tänka att detta inte sker på riktigt. Har ju läst Sylvia Brownies böcker om hur man ska göra 🙂 Har inte tänk så imed ja trodde detta skedde endast under regression. Tack för tipset. Du är påläst och erfaren. Hur länge har du varit ”medveten”? Du är så lik mig i mina tankebanor och upplevelser 🙂 det är jätte kul att läsa o se vad du har upplevt. mvh KAZ

    Reply

 • carina

  |

  Ja nog är vi lika det förstod jag redan när jag läste dina upplevelser. Jag som du ser tidig histora och upplever dessa platser, man kan vara medial på olika sätt har jag förstått. Vissa ser mer än andra jag ser till ex änglar,väsen, natur väsen ja allt är ett liv från himmel till grässtrå i min mediala värld inget är tydligen omöjligt att se:)jag astral reser i tid o rum. Jag får i bland varsel om framtid som jag sedan ibland lyckats få bekräftat i form av media /tidningar/nyheter osv… Jag har healing gåvan att hjälpa. Och mycket visdom denna visdom får jag via andevärlden dom lägger hela tiden tankar ideer o svar i mina tankar. så ibland när jag svarar på frågor kanske det inte just är mina tankar utan svaret kanske kommer till mig i form av en tanke bara.
  Mina första upplevelser av andevärlden hade jag redan som 4åring då visste jag inte vad det var utan tyckte att jag var lite mera på hittig än andra och hade stor fantasi mm. Men ju äldre jag blivit förstår jag nu idag att jag har varit medveten hela livet i olika stadium. Jag astral reste som barn. Jag kunde flyga och titta in hos grannen för att se hur dom hade det:) jag reflekterade alldrig att det jag såg då faktiskt fanns i verkligheten i nutid. Senare i tonåren så var det mest varsel typ att jag kunde se olyckor som jag sedan kunde läsa hade hänt. Var arg för detta länge då jag inte kunde påverka resultatet för jag ville gärna kunnat rädda dom. För ca: 12år sedan började jag bli sjuk innan hade jag en läggning till att vara extremt energisk för att sedan bli helt förlamad av värk div andra krämpor som kom smygande. Och för så där 8 år sedan satt jag i köket och grämde mej för att jag inte längre kunde gå då jag hade stora muskel besvär. dessa gjorde så att jag fick gå med kryckor i 2 års tid. Så jag satt där i köket å skällde på gud och sa nä nu får det F…med vara nog ska det vara så här när man är 38 år gammal? Nä då vet jag inte om jag vill vara med längre. Jag fick en ganska intensivt svar!!! Vilket jag inte vart berädd på för helt plödsligt såg jag medialt 24 timmar per dygn jag kunde inte stänga mina ögon för jag såg den ena efter andra bilden av människor jag alldrig sett. Jag såg platser hus histori med gammalmodiga människor Ja kort sagt jag fick en shock. Så om jag tyckte jag hade jobbigt innan så blev mitt liv fullständig kaos, detta höll på tills jag fick tag i en annan medial dam som gav mig lite råd för att sedan medialt blivit vägled i min vardagliga värld 🙂 Jag lever idag med båda världarna då jag alldrig kan stänga mig helt utan har ett läkage där smyger sig in lite andar då då. Så för att klara min vardag så har jag ständigt beskydd andligt samt att jag ständigt får healing till min kropp vilket gör att jag idag håller på att bli hel igen. Det tackar jag Gud för. För han finns vid min sida och hans änglar finns i min närhet som skydd. Det kan ju låta lite mäktigt vilket jag hade svårt att acceptera ett tag men dom sa till mig Carina ditt liv har bara börjat så lev nu! 🙂 med ljus kärlek o harmoni i allt du gör o tänker. För om du väljer att se ljuset och väljer att känna kärlek och väljer att vara ödmjuk harmonisk så får du det deu har saknat i ditt liv 🙂

  Reply

  • KarlZon

   |

   Tack för en mkt intressant läsning. Jag känner igen mig väldigt mkt, med det du talar om 🙂 Jag blir så lycklig att höra att det finns fler där ute som upplever samma som mig. För som ja trott, i hela mitt liv, att man är lite ”knasig”, att man inte är som alla andra, jag kunde verkligen INTE leva som alla andra, jag hade fått nog av det livet, då jag växt upp under svåra omständigheter. Jag tänkte att detta är MITT LIV OCH DET SKA LEVAS – JAG TÄNKER INTE TA MERA SKIT, ungefär så. Det var fantastiskt och vilken livs-resa jag gjort *ler* Men nu är jag där, att acceptera nästa livsstil, ett litet jobbigt steg som att verkligen förstå och acceptera MITT liv – så som jag ska leva, som jag är född till. Den livsstilen går ju inte direkt över på en dag. Jag har jobbat på detta nu i många decennier nu 😉 Men jag känner att jag snart är där. Det värsta är bara att jag nu, varje dag känner att det är ngt jag ska göra – men vet inte vad. Jag är väldigt rastlös inombords och får nästan panik. Där är jag då glad över att jag har mitt underbara intresse för fotograferingen, packar väskan och drar ut i naturen eller det som faller mig in just då, hehe! (I LOVE IT) Jag vill att fler ska hitta min sida, vakna upp, lev och våga leva livet. Det är ju här många väljer fel livsstil och hamnar i problem, som depressioner osv…

   Oj, här gick det undan HAHA jag älskar människan och jag vill att ALLA ska må bra, som mig, tänker jag, det är mina dagliga tankar jag har 🙂

   Får jag fråga vad du jobbar du med och intresse?
   Love, peace and harmony <3

   Reply

 • carina

  |

  LÅter härligt att du tar dig tid för dina utflykter, Själv hamnar jag i trädgården eller i musikens värld när jag behöver stressa ner.

  Jag är florist och musiker hantverkare Bohem 😉 fniss.
  Bor i skogen med man barn hundar o katter och div andar 😉
  Jag tittade på dina foton härom dagen fick mej ett gott skratt för den bilden du har med trollsländan har jag ocksp fotat hahahaha
  Innan jag blev sjuk brukade jag ligga på marken o jaga småkryp för att få dom på bild fotade mest blommar men även små djur. Har inte fotat på hm 11år är det väll nu.fotar mest trädgård för att komma ihåg vad jag planterat för minnet sviktar lite ibland host! Hm. Om du vill kan du få en länk till våran musik sida men då får du maila mig privat på min mail du har väll den efter som jag måste bli godkänd för att lägga komentarer? Vill inte lägga länken på din sida för musiken är en grej o det mediala en annan. Ljus Kärlek och harmoni 🙂

  Reply

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: