En ny resa har påbörjats!

Efter det att jag har stått stilla, så har min andliga utveckling påbörjats igen. Mycket ska fixas innan man kan fortsätta ”denna” resa. Att finna fantastiska människor genom vägledning är underbart. Jag tror så här, vill man och är öppen för nya portar/vägar är det välkommet och här lär sig båda partnerna något nytt, vad det nu må vara *ler* Genom dessa möten med människor som jag har träffat genom åren, har jag vuxit enorm, både som person och andligt. Jag har dessutom funnit kärlek och vänner för livet (jag känner mig lyckligt lottad). Resan som jag har gjort hittills, har varit tuff och blandade känslor har varit inblandade. Det gäller verkligen att lyssna på sitt inre och vad som känns rätt för att kunna fortsätta med sin livs-resa. Nu är jag här att jag har bestämt mig för att lyssna på vad ”De”  säger till mig, så jag kanske slipper dessa vägledningar via media och energi-puffar, som ja kallar det för. Det verkar som ett bra val tror jag, för jag känner en lättnad med energi-stötar i hela kroppen och jag har fått en ny energi-kick trots min sömnlösa natt i natt, med ”avgiftning”, då jag valt att sluta med mina värktabletter för min ständiga värk jag har.  Jag ska fixa bort min värk själv, och det SKA gå vägen! Det känns redan bättre, men jag måste fortsätta arbeta lite till, för att vara helt säker. Det krävs kraft och energi.

Jag kunde inte låta bli att rita en bild jag fick upp i mitt huvud då jag bad om hjälp från mina vägledare/gudier, ja vad de nu är för något. Mitt möte med de nya energierna, ljuset i mitten va det som strömmade genom hela mig och jag fick underbara känslor i magen. Allt blev bara så härligt 🙂

Jag kommer göra ALLT som står i min makt för att bli HEL nu och med detta ska jag hjälpa andra som vill samma som jag.

BLI HEL och våga ÄLSKA sig själv. Leva i HARMONI <3

Spåra från din sida.

Kommentarer (2)

  • carina

    |

    Ja lev med Ljus/kraft, Kärlek i ord och handling. Harmoni och balanse i allt man tar till sig så blir din och allas resa lättare. Man möter sin dag med ett leende och det är då lättare att få människor att känna samma energier. Carina

    Reply

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: