Jag vet varför vi lever – Trappsteg 3

Nya möten väntar. Jag är ivrig och så nyfiken. Jag kan knappt bärga mig

Två år har gått sedan oktober 2010, då allt började och det är redan den 10 oktober 2012. Helt galet sjukt vad tiden går fort. Jag hinner inte tänka förens det är helg igen. Jag vill inte att tiden ska gå så fort, jag vill hinna njuta och älska livets alla dagar som bjuds på med alla dessa spännande, nya möten man får uppleva varje dag, ingen dag är lik den andre, iaf inte för mig.

Detta året som gått har det hänt MASSOR med mig och min utveckling, eller ska jag kalla det för  mitt uppvaknande med ”Alltet”. Jag vet inte inte riktigt hur jag ska hantera all information jag får, men det jag har lärt mig är att ”Tänka och tänka till!”. Jag försöker tänka positiva tankar som kommer från mitt inre, från mitt hjärta, jag sänder ut mina önskningar, de blir hörda och mina önskningar slår in. Det ni! Så är det VARJE DAG. Det går inte en dag utan att jag blir påmind av hur vi ALLA egentligen ska leva våra liv. Kärleken är livets krydda, Denna kan INGEN vara utan. Skulle ALLA få kärlek så skulle vår värld se bra annorlunda ut. Jorden bedrivs av alldeles för mycket ondska: , krig, våld, makt, pengar, fattigdomar, ja You Name It. Vad kan VI göra åt detta!?

Jo, ja tänker som så här: Se varandras behov, gör någonting bra. Förgyll dina dagar. Lev i frid. Anpassa livet med vardagen, gör om allting till någonting positivt. För det är DU som lever här och nu, INGEN ska tala om hur DU ska leva ditt liv. Jag är inte en ”jordligt” troende person, om man säger så och det har jag aldrig varit. Religion och den Gud som finns i Bibeln är för mig något som människorna själva har skapat och detta har skapat förödelse världen över och så vill Han inte ha det. Jag tror på min ”Gud” Han eller De som skapade oss till att bli människor på denna planet, var av ett syfte i en mänsklig och tänkande form och detta är för att vi ska lära oss om hur vi ska vara och leva. Ingen föds fulländad, alla är här för att lära sig om hur livet SKA LEVAS. Lever vi det inte på det sättet vi är ämnade att leva, kommer vi att få göra om samma livs resor om och om igen tills den dagen vi har förstått hur livet ska levas, bemötas, respekteras, accepteras för den man är. När du väl kommit dit, kan du lugnt känna dig FULLÄNDAD och fri med dig själv och du är  fri att gå vidare med ett bagage av kärlek och livserfarenhet.

Det är iaf en del av det jag har lärt mig under detta året. En sista sak. OM alla skulle ta sig en funderare på sitt liv idag. Vad har jag, vad kan jag ge, kan jag göra någonting positivt ut av det. Alla människor är UNIKA och jag tror att allt sker av en anledning. Jag har själv varit med om en hel del i mitt liv, dåliga och bra saker. Jag skulle inte vilja byta ut mitt liv med någon annan, för då skulle jag inte ha mina erfarenheter att dela med till andra. Det är det som gör mig unik. Om ni bara kunde lyfta fram den egenskapen ni har hos er, gör om det till något som kan förgylla en annan, vi är här för att vi ska samarbete med varandra och ta lärdom av. Det är så vi växer. Det är egentligen inte så svårt. Stanna bara upp ett litet tag och se dig om vad du har, jag lovar dig, du har MASSOR att ge och detta kan få en annan att växa. Tillsammans är vi starka!

Nu när jag har kommit så här lång på detta steg om varför vi lever och hur det ska levas, vet jag vad Meningen med Livet Är 😉 Men det är inte slut på min resa, långt ifrån. Jag har iaf landat och börjat accepterat allt som kommer till mig, jag tar emot informationen, bevarar den och sprider ut den i världen. Jag får tillbaka mina önskningar med storm och mina alla dagar blir magiska . Alla som kommer i min väg bemöter jag med kärlek, vi kommer utbyta information och med detta så växer vi, vi blir erfarnare och nya vägar bildas. Allt detta är för att vi ska få en livserfarenhet.

Nog om det. Jag bara är. Jag följer strömmen och strömmen följer mig. Nu ska jag också lära mig att hantera alla energier som kommer till mig, balansera, bevara och sända tillbaka. Det är mitt nästa steg. Jag är ivrig och förväntansfull. Ja, som man säger. Tiden kommer när man är redo. Synd bara att det ibland kan ta sådan tid *ler* Men då tänker jag bara att då vart man inte redo…

Innan jag fann mig att skriva och dela med mig måste jag berätta drömmen jag hade i natt och detta var 2’a nattens sömnlöshet mellan en meditation och sömn, då jag bad om att få en balans i min själ och att finna ro.

Jag sitter nära min vän som plötsligt viskade någonting i mitt öra. Jag kände hennes varma andetag mot mitt öra medan hon sa. ”Du har två UNIKA egenskaper som gör att folket har rätt att veta, det är därför vi tycke om dig. Det första är att du är jordnära och mänsklig i dina tankar, det är bra och så ska du fortsätta vara. Det andra är att du har kontakt med universum, bla, bla..” Här hörde jag sen inte vad hon sa. Utan avbröt henne o frågade: ”Ungefär som starwars” *ler* Ja, men nästa,n så sa hon då…

Efter detta dök det upp en massa katter som försökte ta sig in i min lägenhet. Ja försökte fösa ut dom igen, men de kom tillbaka igen, tillslut när ja öppnade balkongdörren låg det där en livlös kattunge och jag sa till den att: ”Nä du, det spelar ingen roll om du är livlös. Jag kan inte ta hand om dig nu, det räcker nu.” Då sa katten helt plötsligt: ”Ja är din broder, din syster och jag kommer följa dig vart du än går…

Ja det var det. Var det en dröm eller ett budskap!?

Love2all /KarlZon

Taggar:gud, kärlek, livet, religion, tro, unik, universum

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: