God morgon!

I natt vart det min sista fullmåne 28 okt

Jag ska minnas detta år och denna ”resa” med detta fotot jag tog på månen i går kväll, den lös magiskt över oss.

Tack alla Ni som stöttat mig, Ni är fantastiska. Dock avslutade mitt Trappsteg 3 med starka intuitioner av en monsterorkan, Frank, USA: Läs Aftonbladet och ett jordskalv x2 som bidrog med en tsunami, Hawaii: Läs Aftonbladet.

För att jag nu mera ska vara HELT säker på mina intuitioner av naturkatastrofer, ska jag tala om det för mina nära att någonting stort är på gång igen. Sist ja sa att någonting stort är på gång, var fredagen den 19 okt och mina känslor var så oroade att jag trodde jag skulle gå sönder. Så i en veckas tid har jag bläddrat hastigt i tidningarna och småkikat på nyheterna för att se om någonting har hänt. En vecka tog det och nu är det på gång. Jag hade rätt, IGEN!!! Så när mitt inre har talat är det bara att vänta, men har inget hänt från nästa dag till 2 veckor framöver, vart det fel intuition. Men än så länge har jag haft rätt hela tiden *ler*

Med detta sänder jag energier och styrka till Alla behövande för att hålla modet uppe.

 

 FOTO: KarlZon, 2012 Sävedalen

Spåra från din sida.

Kommentarer (2)

 • Marie-Louise Nilsson

  |

  Hej
  Hur har du ställt in kameran för att få månen så fin? kram kram

  Reply

  • KarlZon

   |

   Hej M.L 🙂
   Min kamera är ju en Canon eos 1000D och objektet då hade jag min Canon zoom EF-S 55-250 mm. Inställningarna: ISO 100/A-DEP och objektet hade jag på ML.

   För att dra ner på mån-ljuset fick ja dra ner på exponeringen och intensitet/kontras i photoshop för att få fram månens skuggor eller berg, vad det nu är!? :)) Hängde du med!? KRAMS

   Reply

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: