Syftet med att vi föds, enligt mig!

Är rätt enkelt.

Vi ska leva och lära av varandra i god tro. Vi alla ska må bra och bli älskade. Det är inte egentligen svårare än så.

Det finns många olyckliga själar där ute som tycker sitt liv är av skam och undrar säkert varför de en gång föddes. Men alla föds vi av ett syfte…

Att få gå den långa och hårda vägen. Det är på den vägen de ska lära: finna sitt Jag, finna det värdiga i livet och den kärleken som finns att få och den som vi kan ge. Gör vi det inte nu i detta liv, kommer vi att vandra samma väg i nästa och i nästa liv, tills vi har besegrat det vi en gång tyckte var störst omöjligt.

Jag känner många och vilsna själar som inte vet hur de ska leva och känna kärlek. Det är frustrerande och man känner maktlöshet, man kan inget annat än att finns till och stötta de med den mån man klarar av. För problemet ligger fortfarande kvar hos de anhöriga.

Att finna det man brottas med, det hårda i livet, försök att analysera, acceptera och förstå erfarenheterna. Gör man det får man nästan en A-ha upplevelse. Man måste vända ut och in på allting och få in det i djupet: vad har man lärt sig och vad har man fått ut av det?

Öppna upp ögonen, ta ett djupt andetag och finn lugnet. Andas långsamt ut och man kan se livet ur ett annat perspektiv.  Tro mig, det funkar!

Med den livserfarenheten vi alla sitter på är Unik, det är med den kunskapen man sprider och det är på den vägen vi kan hjälpa och stötta varandra.

Våga släpp taget och lev – livet har så mycket att ge. Det är fantastiskt när man väl ser det.

Love/ KarlZon, 2012-11-26

Taggar:acceptera, analysera, andas, lev livet, livet, vad går livet ut på, varför lever vi, varför vi föds

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: