Min vision – Agartha?

redigerad av karlzon

Tänkte dela med mig av en syn ja inte kan släppa ifrån mig o var tvungen att få fram den på bild så ja kunde få se den mer på riktigt. Och så här blev det.

Ja har sökt o sökt efter denna plats och närmare än att det hela ledde mig till Agartha, iaf är det min magkänsla som säger så *ler* Ja fick till mig denna syn i september 2013, under en vägledande meditation. Meditationen var inte att hitta en plats, utan att få kontakt med ngn ande. De flesta fick kontakt med ngn, förutom jag. Ja hamnade här med triangeln, Ras öga som vaktades av Anubis. Människorna som var på plats skådade detta ljusfenomen som strålade från jordens inre, energier rätt upp i himlen. Ljuset var gudomligt och healande. Det var iaf så ja uppfattade det hela. Det var fantastiskt att vara där o skåda allt.

Är det ngn mer än ja som känner till Agartha, jordens inre civilisation!? Eller va tror ni om bilden?!

Taggar:agartha, anubis, energi, healing, ljus, meditation, öga, ras, vision

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: