Hatonn Är samma varelse som Aton

hatonnVem är Hatonn?

”Jag är Gyeorgos Ceres Hatonn, överbefälhavare, Earth Project Transition, Plejaderna Sector Flight kommandot Intergalactic Federation Fleet-Ashtar Command. Jorden representant till Cosmic rådet och Intergalactic federationens rådet på jorden Transition. Kalla mig” Hatonn ”.

Aton

Gud Aton skapade ett fragment av sig själv och kallade sig för, ”Hatonn”. En 9 meter hög humanoid som övervakar intergalaktiska angelägenheter under detta universum.  Hatonn är väl känd i hela universum.  Hatonn har en av de mest avancerade datasystem i detta universum. Hatonn har ström upp-to-date information tillgänglig i realtid.

Min meditation

Oktober 2010 mötte jag för första gången en man, med namnet Aton/Hatonn. Jag frågade:

Vem är jag?Du är ljuset, du är en förmedlare, du är en åskådare, du är en del av solen/stjärnan. Du är ”fast”, du är van att vara ”fri”. Du har valt ett liv här med att lära mer om den fysiska människokroppen, och om hur det psykiska fungerar i det känslosamma livet människor upplever i olika situationer. Din kropp är inte anpassad och det är för att du inte har valt att ta till dig ditt ”liv” ännu, acceptera ditt val och det kommer att bli bättre.Ta till dig allting du upplever, älska allt, ta bort de dåliga, ta bort de fysiska krämporna, älska det du har och fått. Gör det du ska göra och gör andra lyckliga med vad du har att erbjuda, din kunskap…

oktober 201O

Denna information har jag läst många gånger då jag varit förvirrad och ”lost in space”. Men varje år som går tar jag orden till mig och jag börjar förstå vad han menar. 3 år har ju gått och mycket svar har jag fått. Nu är det oktober 2013 och jag ska snart knyta ihop detta årets ”resa”/utveckling. Snart laddar jag för mitt 5’e trappsteg.

Taggar:aton, Gyeorgos Ceres, hatonn, plejaderna

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: