Skenet i huvudet fick mig att somna

Natten till igår försökte jag få kontakt genom meditation med mina guider/vägledare för lite råd.

Ganska så fort efter det jag lagt mig  i sängen försvann jag in min meditation, djupt och länge, men tyvärr utan resultat. Jag kände bara att jag blev tröttare och beslutade mig för att avsluta och jag stängde ner min port – så inget annat händer.

Jag vände mig om och slumrade till och började drömma. Precis i början av drömmen hörde ja flera röster som viskade, de räknade till 13 eller om det var 30, rösterna/räknetalen gick bara fortare och fortare tills något eller någon stoppade räkningen. Någon var i rummet där ja befann mig, jag kände det, denna varelse var kraftfull. Jag kände ett jätte starkt obehag och jag försökte vakna till, men det gick inte. Jag kände plötsliga stötar mot min kropp och jag fick panik. Tillslut vaknade ja till och skrek på min sambo – är du vaken!? Hon vaknade till och höll om mig. Jag somnade  fort om igen, men kom in i samma dröm. Jag fick panik och visste inte vad ja skulle göra. Jag kom på att man kunde kalla på sina guider, eller ärkeänglarna Gabriel eller Mikael, Astra, Lilian. Ja, det finns ju några att kalla på, ja kallade på alla möjliga för att ta bort de fruktansvärda drömmarna/tankarna/rädslan. Tillslut efter andra gångens mardröm,  sveptes  mitt huvud/hjärna/tankar plötsligt om, med ett kraftfullt, skinande sken som ett bandage som kramade om allt där inne i huvudet. Jag försökte verkligen se mig omkring där i ljuset efter något, men jag såg inte så mycket, allt var så ljust och det skimrade alla möjliga ljusa, färg-nyanser. Ja kände mig iaf trygg med det ”ljus-bandage” runt om i mitt huvud och somnade om tryggt…

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: