Hemska mardrömmar, varför?!

Varför drömmer man hemska drömmar, iaf var det så ja upplevde de.

Kallsvettig för att ta sig ur den ena och den andra med att bli av med instängd frustration!?

Första drömmen handlade om av att ja va i ett rum fullt med folk, okända människor som ja aldrig träffat innan, konstiga var dom och betedde sig annorlunda. Ja kände mig obekväm och ville ta mig där ifrån. Plötsligt mötte ja en herre som i min värd var lik Jörgen Gustafsson från TV serien – Det Okända, fast han var ngt tunnare och kortare. Han sa plötsligt ngt till mig: ”Ställ dig där borta i ljuset, gå dit, gå dit!” Samtidigt kom det folk från alla håll och kanter som började ta tag i mig, de ville inte släppa taget, höll fast mig. Jag fick panik och sa: ”Nej jag vill inte det nu, jag vill här ifrån, nu!” Då hoppade han på min rygg och klamrade sig fast, hårt och släppte inte taget. ”Du måste det, du måste det…!” sa han…

Jag greps av panik och försökte slunga mig av honom med olika rörelser, jag slängde mig på ryggen flera ggr, för det var där han satt fast, men han släppte inte taget. Jag slet tag i hans armar så de nästan gick av, men han vägrade släppa taget. I drömmen och i verkligheten brottades jag ngt djävulskt tills jag vaknade upp, för att kunna vända på mig hastigt,först då försvann han. Vad kan denna hemska fastklistrad Jörgen  ha för inverkan på mig tro?!

Andra drömmen samma natt, handlade om min pappa som inte är vid livet längre. Jag hade fått veta av min kusin i drömmen att pappa var ”omkring” och jag ville ju så klart träffa honom och beslutade mig för att åka dit. När jag väl kom dit hittade jag först inte och irrade länge omkring. Efter om och många men, kom ja fram och där var min pappa. Men han verkade inte direkt upprymd av att se mig. Jag fick dock en puss och kram och sen skulle han iväg. Jag blev så klart både arg och ledsen för att jag hade kommit och hade så gärna velat vara med honom en stund. Men han avvisade mig rätt rejält. Jag blev så arg och ledsen. Sen var han plötsligt borta och min frustration gick ut över hans dåvarande kvinna, som ja hotade och knuffade på varför hon tog min pappa ifrån mig.  Detta gick ut över hela släkten och sa mer eller mer upp bekantskapen med dem alla. Varför då!?

Ja var jätte ledsen när jag vaknade upp och kan inte direkt släppa dessa drömma och jag funderar ju på va de kan betyda och vad det är som jag brottas med!? Någon som är bra på att tyda drömmar!?

Taggar:drömmar, mardrömmar

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: