Var vaken, var medveten!

I flera dagar har jag haft ett enormt drift efter att finna något. Jag vet inte vad, men i förrgår kväll somnade jag med ett stort frågetecken efter många timmars eftersökningar. Jag kände att jag var nära, men visste inte hur nära jag var. I går när jag vaknade upp fick jag ett meddelande av en kompis om att ses över en kaffe på staden. Självklart vill jag ses. Innan jag klev upp tog jag mig en titt på klockan, 11:11 – det kommer att bli en bra dag, tänkte jag. Vi skulle träffas på Järntorget då min önskan var att få besöka en butik, Regnbågens böcker och smycken då ja letar efter en röd sten, kristall som jag vill ha. Jag åker iväg och tog med mig min bok för en stunds läsning. Väl på spårvagnen tar jag fram min bok, “Väck din inre healer författad av Eric Pearl” och nytt kapitel börjar. Jag läser och hajar till med en stunds förvåning av rubriken: “På jakt efter förklaringar – Inse vad det är du letar efter, och det som varit fördolt ska visa sig för dig.” Åh ett tecken, till mig, tänkte jag och fastnade i den tanken och kom av mig att läsa vidare, för plötsligt var jag framme.

Jag träffade min vän och vi gick till butiken. Jag frågade efter stenen, men verkade inte som att de hade just den stenen jag sökte efter. Iaf när vi skulle gå där ifrån frågade kompisen om hon fick ta med sig en tidning hem, “free – din ledstjärna” tidningen är gratis och finns bara i butiken. Själv klart fick vi det och övertygades om att även ta det äldre numret då det finns några kvar. Varför inte och till min förvåning när ja håller mina båda tidningar i handen ser ja ännu två nya rubriker: “Uppvaknandet & medvetens revolution och Eric Pearl – I kontakt med healinges källa”

Ännu fler tecken, tänkte jag och bara log.

De senaste dagarna efter min syn av min ryggrad har det hänt något i min kropp och healing har kommit till mig. Inte nog med att jag fick Eric Pearls bok i julklapp, jag hade inte önskat mig den, men jag blev överglad när jag fick den, så tydligen var det en hint till mig. Till boken fick jag också en sten, moldavit, en mycket stark och energifylld sten som kom ner av en meteorit för 14,5 miljoner år sedan.

“Moldavit är en mycket andlig sten, vilkens förnämsta egenskap är att väcka människans lust och förmåga till andlig växt. Den ger oss möjligheten att förstå meningen med våra liv och att kunna se hittills oupptäckta sidor av oss själva – vår egen andliga sida. Arbetar vi med moldavit under en period, blir den andliga aspekten mer meningsfylld och utgör en allt större del av vårt liv. Moldavit är en stark sten, som kan skapa stora förändringar i vårt liv, och när du är färdig, kommer den att ge dig större mod till att fatta viktiga och avgörande beslut i livet, med en känsla av djup, inre frid, beskydd och glädje. Den hjälper oss att bättre lyssna till livets gåta, till att söka sanningen i oss själva, och den skänker en stor känslomässig förlösning när den används på hjärtat. Källa: http://insidan.ifokus.se

Boken: “Väck din inre healer” började jag med för några dagar sedan så healing biten är aldeles nytt för mig. Jag hade en vän över här en kväll som dessutom har varit på Eric Pearls kurs och gjort Reconnection Healing. Min Lycka var också här och vi började prata om healing och vi fick för oss att prova mig och vännen talade om för mig hur jag skulle känna in energierna från en annan person via mina händer. Visst, det var inga problem för mig, jag kände av erergierna på direkten och fick lov att utöva healing på min vän. Det var en upplevelse kan jag tala om. Jag kände flödet och stickningar i händerna, det var en skön känsla. Vissa områden på hennes kropp kändes mer intressantare än andra, magen och hennes fötter, där stannade jag till för att leka mer med energiflödet tills det kändes bättre. Jag fick även testa på att känna hennes flöde från huvudet och det var en ännu häftigare upplevelse än flödet jag kände från kroppen. Jag stod bakom och håll handen på säkert en halv meters avstånd. Med vänstra handen bakom den högra kände ja ett kraftigt tryck i höger handen som en jätte kula och min hand blev helt plötsligt röd, vit och prickig. Fingrarna fick ett eget liv och min puls på handleden blev kraftigare. Jag kunde verkligen leka med hennes flöde, energier från huvudet. Den var väldigt stark. Efter det slutade för ja tappade koncentrationen då ja började skratta av känslan och hur min Lyckas ansiktsuttryck förändrades av när hon såg min hand fick ett eget liv. Min vän “vaknade” till och sa att jag har Det. “Din healing är något annat som du inte funnit ut ännu riktigt. Utveckla och öva.”

Jag tog emot informationen och har börjat jobba på det och tänkte utföra healing på vänner som är villiga. Sen vill jag höra om redas upplevelser utan att jag talar om vad jag gjort. Men min känsla, mitt inre nöjer sig inte med det, så klart! Jag vill ha mer information, ja vill på något sätt komma åt källan av healing. Jag började göra några eftersökningar, men fann inget som kändes bra, jag ville ha den där känslan, att detta är något för mig, men den kom aldrig för ens tidningen “free – din ledstjärna” visade mig: “I kontakt med healingens källa, Eric Pearl” Mitt hjärta hoppade till och så snabbt jag kunde, läste jag om innehållet om vad det hela handlade om. Ny bok om kanalisering med någon vid namnet Solomon. Solomon talar heter boken och handlar om healingens källa och hur man kan återknyta kontakten med, använda, skapa och hantera det flöde som ger en obegränsad, expansiv till den universiella energin. Det kunde inte bli bättre, för det var exakt det jag var ute efter. Den rätta känslan i magen blev besvarad. Jag ringde upp min vän som lärde mig lite om healing och frågade om hon kände till Erics nya bok. Givetvis, så klart! Den boken läser hon nu, så klart! MEN den har inte kommit ut i butiken ännu, men boken går att beställa via ett erbjudande från en hemsida och det har jag så klart gjort, längtar! Det tar inte slut…

Väl hemma igen började mina tankar gå till Plejaderna och min starka dragningskraft till dessa stjärnhop av sju. Jag blev tvungen att leta mer ingående fakta om Plejaderna och dess historia som visade sig vara väl omtalat genom tiderna. Homeros, en grekisk författare 700 f.Kr, skrev Illiaden och Odysséen. Han var djupt fascinerad av den grekiska mytologin, som härstammar från hur Plejaderna styrde jorden en gång i tiden. Självklart så har jag skrivit uppsatser om just Illiaden och Odyséen när jag gick i skolan och jag var sjukt fascinerad av dessa berättelser.

Illiaden och Odyséen handlar bla om det mytologiska trojanska kriget 1200 f.Kr som varade i 10 år.

Grekerna på den tiden spred sig också land och rike för att utforska världen, ett av platserna var ön Sicilien som ligger utanför Italien. Jag var där för några år sedan och bilade runt hela ön på en vecka. Vi besökte bla staden Agrigento där en av världens mest enastående antika platser ligger. Där ligger de sju ”doriska” templen från 500- och 400–talet f.Kr, vägar, hus och en amfiteater – men också katakomber från kristendomens tidiga period. Ett helt enasånde och vackert ställe att besöka, så ett tips till er från mig, åk dit!

När vi var där kunde vi inte låta bli att gräva lite här och där, ifall man kunde hitta något kul. Sju porslinsbitar hittade vi och tänkas, de är ca 2500 år gamla bitar som en gång har använts. Jag var/ärlyckligast i världen.

Tillbaka till Odyséen. Vilket barnprogram tror ni var min stora favorit genom tiderna? Ulysses 31 som bygger på Odyséen av Homeros. Vilken film är så klart en av mina favoriter? Troja med Brad Pitt. Vilken film blev jag förtjust i som barn, när jag sitter o myser med mamma i soffa? Zulu dawn. Jag blev så förtjust i det afrikanska folket som sprang runt där, nästan nakna i skogarna och med deras enorma sköldrar. Filen handlar om ett historiskt krig mellan britterna och Zulu, 1879. Filmen kom ut 1979 och jag är född 1977 och jag var inte speciellt gammal när jag såg filmen för första gången. Åren gick och jag en dag frågade min mamma om denna filmen. Jag köpte DVD’n och såg den igen, och igen. Jag har ingen aning om varför jag ser filmen, för jag tycker inte den är bra, den är hemsk. Men det kanske ligger en bakomliggande faktor? Efter mina eftersökningar om plejaderna så nämns Zulufolket. En skribent berättar att han en gång besökte stammen Zulu som ligger söder om Afrika och han fick till ett mötte med den andlige ledaren i stammen som talade om för honom att enligt Zulu legenden skulle hela stammen kommit i från en annan dimension här till jorden, med hjälp av MarKaBa-farkosten.

Merkaba: Mer = Ljus, Ka =  Ande, Ba = Kropp. Merkaba-farkosten är en femsidiga figur och den representerar den mänskliga varelsens gestalt i sitt mest obegränsade tillstånd – den totala fria människan. Det är den mänskliga skapelsen utan några begränsningar. Det är den mänskliga varelsen med förmågan att flyga, vilket är något som en stor majoritetav er inte tror att ni kan. De av er som är villiga att tro att det förvisso inte finns några begränsningar, kommer att kunna ta Merkaba-strukturerna och lämna planeten medan ni fortfarande lever på densamma. Ur “Gryningens Budbärare – Undervisning från Plejaderna.”

Denna uråldriga visdom har undervisats i många tusen tals år, inklusive Atlantis , Lemurien , Plejaderna och antikens Egypten. Att använda sig av markaba kunskapen är ett enklare verktyg till att ansluta Kundalini. De gamla egypterna använder pyramiden av merkaba symbolen: Pyramiden representerar: sanning, kärlek och visdom.

 • Sanningen var ”där du är” – din nuvarande verklighet och hur du uppfattar saker och ting.
 • Kärleken var där du vill vara – ditt slutresultat.
 • Visdom är den kvalitet du får när du medvetet fokuserar. För att förstå vad sann kärlek är måste man ockupera ett sinnestillstånd som kallas skapare-medvetande. Där du kan lära alla möjliga teorier och begrepp, men skapare-medvetandet är något som du skapar själv. Detta är den MerKaBa.

Uppvaknande människor var så värdefulla och mäktiga att de dödades för det. Detta skedde i Atlantis och Egypten…

Kan det vara anledningen till att jag drogs till denna folkstam i från Afrika som sägs härstammat från Plejaderna? Ingen som vet.

När jag läser igenom denna text blir jag uppmärksammad på alla sjuor som nämns lite här o där. Det fick mig att kolla upp en sak ifrån boken: “Väck din inre healer” med Eric Pearl. På sidan 77 nämner han under hypnos sig själv som en liten pojke i från Egypten:

Jag har återvänt till Egypten”, och samtidigt tänkte jag: Herregud” Egypten! Folk säger alltid att de återvänder till Egypten. Är det bara jag som hittar på? Och sedan fortsatte jag: “Jag bor i Faraos palats.” Givetvis. Hur fantasilös kan man bli?” Jag står farao väldigt nära.” Se där, nu är jag av kunglit börd också.” Men jag är inte av hans blod. “Då är jag väl Mose i stället. Jag fattar inte att det är jag som säger det här. Men inom mig såg jag ett händesleförlopp utspela sig och, sant eller inte, jag kunde inte hejda det. Jag berättade att jag gömde mig bakom pelaren och hela tiden höll mig dold för en väktare. Jag minns att jag tyckte det där lät konstigt eftersom jag tydligen hörde hemma där i palatset. Men på något sett visste jag att jag utan att bli upptäckt måste ta mig fram till en trappa som skulle föra mig ner till ett underjordiskt rum där Faraosmagiker förvarande redskapen de behövde för att utöva sina trollkonster. Rummet var förbjudet område för alla andra. Magikern insåg att ingen annan förstod hur redskapen skulle användas. Men jag visste bättre. Jag visste att ja var den enda som kunde använda dem på rätt sätt; antingen trodde magikerna att de hade rätt eller så försökte de föra alla andra bakom ljuset. Jag visste dessutom att bland skatterna i den underjordiska kammaren fanns ett antal guldspiror av varierande längd, en del nästan två meter långa. Spirorna kröntes av stora ädelstenar och den största juvelen, en enorm mörkgrön smaragd eller slipad moldavit satt i en infattning av gyllene klor…

Vad har det med detta att göra, tänker ni då? Jo, mina sjuor har förföljt mig i hela mitt liv. Jag föddes bla i sjuornas tecken på dagen 13. Läs mer om det här, om intresset finns. En annan intressant sak, att när jag förförsta gången fick se en av mina guider på bild i en bok ja köpte av någon märklig anledning, dök upp på sidan 77 tappade jag andan. Det var bla då min resa började, år 2010 och mycket, mycket har hänt sedan dess.

Dit jag vill komma med detta om mina sjuor och Plejadern är att i historien är Plejaderna känd för sin grekiska mytologi. Atlas med sina sju döttrar tillsammans med hafsnymfen Pleione (Poseidon). Inom astronomin är Plejaderna en stjärnhop som fått sitt namn av ovanstående sju nymfer i den grekiska mytologin.

Detta stjärnsystemet är ett litet kluster av sju stjärnor lokaliserad i stjärnbilden Oxen; den ligger 500 ljusår från planeten Jorden. Plejaderinvånarna är en humanoid ras som besöker Jorden ofta och med vilka vi delar en gemensam historia. De sägs vara till utseendemässigt ett nordiskt folkslag med brunt eller blont hår. Plejaderinvånarna sägs vara mycket spirituellt bundna och sägs vara släkt med människan. Det sägs också att De är det enda folkslaget människan här på jorden kan lita på.  De sägs ha erbjudit de ledande människorna på jorden hjälp med de utomjordiska raser som kommer till jorden, men blev avvisade och har sedan dess dragit sig tillbaka och hållit sig på avstånd. Denna ras sägs vara förfäderna till människan här på jorden.

Stjärnhopen är även känd som M45, efter sitt nummer i Messiers katalog, eller Sjustjärnorna. Stjärnhopen ligger 380 ljusår från solen och med bara blotta ögat ser Plejaderna ut som en mycket liten karlavagn och men kan vanligen se de sex ljusstarkaste stjärnorna i stjärnhopen men har man en bra sikt kan man se upp mot tio stjärnor. Egendomligt nog brukar man kunna se sex eller åtta stjärnor, och inte just sju. Detta beror på att de sjunde och åttonde stjärnorna ligger mycket nära varandra i ljusstyrka. Namnen på de 7 stjärnorna i Plejadsystemet är som följer ( eng.): 1 Taygeta,  2 Maya, 3 Coela, 4 Atlas, 5 Merope, 6 Electra, 7 Alconye.

Plejaderna sägs ha arbetat med Lemurien, Atlantis och antikens Egyptien. Men när det blev för mycket maktskap och girighet valde de att dra sig tillbaka och arbeta påavstånd istället. Och det är det som händer nu. Vi vaknar och blir medvetna om alltet. Vilka vi är och vad vi ska göra…

Här väljer jag att sätta stopp, då ja fått ur mig det jag behövde för denna gången.

Var vaken, var medveten!

Och sist men inte minst sju sidor blev det av detta blad, så klart!

Tack för mig…

Taggar:egypten, eric pearl, healing, heling, medveten, merkaba, plejaderna, tecken, vaken, zulu

Spåra från din sida.

Kommentarer (3)

 • Anna

  |

  Sååå bra o inspirerande text! Upplevelser.. Känner igen mig mkt..
  Tack <3

  O Fortsätt på din Väg.. Inåt, Uppåt, Framåt 😉

  Reply

 • ylva

  |

  Hej! Märkligt. Mitt första möte med 11:11 var väldigt speciellt efter en lång, djup depression. Innan det var var jag förföljd av siffrorna 42 och 142. Nu är numret som triggar mig 777 och det dyker upp vid speciella tillfällen. För ca 11 år sen trillade en bok som sas var inspirerad av pleiaderna över mig. Det är den enda bok från den tiden jag sparat och den påverkade mig mycket. Jag var tvungen att lämna allt andligt efter jag hamnade i psykoser och stor förvirring. Det var LCHF kost som gjorde mig frisk från min bipolära sjukdom som blev min diagnos tillslut. Idag har jag varit medicinfri i 5 år utan skov. Har inte hört om någon svenskar som upplevt liknande och särskilt inte som har erfarenhet av samma nummer och stjärnsystem som jag. Mvh Ylva

  Reply

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: