Våga satsa!

Det är ditt liv och ingen annans. Redan mars och tre månader in på det nya året.

Sedan jag flyttade från Partille, 1 november 2013 till Mölndal, har sjuuuuukt mkt hänt. Jag startade mitt företag och nu står jag helt på egna ben (fuck the system). Jag fick sålt min lägenheten. Jag fann min stora kärlek. Underbara vänner kom till mig. Jag öppnade upp (spirituellt), totalt och healingen plötsligt fanns där – den har iof legat och väntat på mig, sedan lång tid tillbaka. Sen hann jag kraschlanda psykiskt också! Men, jag är så lycklig och glad för allt jag har och jag är tillbaka på banan igen.

ATT…

Att våga satsa på eget företag var läskigt och är fortfarande läskigt, men så kul och spännande samtidigt. Det bästa med företaget är att jag går på min magkänsla och följer den så gott jag kan, och hittills har det bara gått framåt. Företaget utvecklas och mycket händer och bra blir det! För jag vill aldrig mer slicka någon annans arsle för att gynna deras klirr kassan, no never! Jag är min egna ”Gud” *ler*

Att vi fick sålt lägenheten var det största och värsta fiaskot jag vart med om i hela mitt liv. Vi blev så blåsta och dömda. Människor blir verkligen giriga när det rör sig om pengar. Jag skiter fullständigt i pengar och kommer aldrig låta det gå över styr. Jag är dock glad för det lilla vi fick så jag och min partner och mina barn kunde få en semesterresa och även inskaffa oss lite ny saker. Så den 17 mars drar vi iväg en vecka för att lapa sol och värme innan våren är här.

Att finna den stora kärleken mitt i all röra, var verkligen det bästa som kunde hända mig. Men att hon just skulle bo på Gotland var ju inget jag räknat med. Men vad gör det. Jag tror iaf att det kan vara nyttigt och det av många anledningar. Jag får komma här ifrån, lämna fastlandet flyga och bemötas av hav, sol och fantastisk natur där min lycka finns. Tänk er första advent hade vi en stuga längre ner på Gotland. Det var solsken, men lite kyligt. Vi hade bäddat sängen framför kaminen i stugan och där tillbringade vi hela helgen med de söta, små mössen som käkade upp våra ostbågar. Höjdpunkten var att få vakna upp till en brasa och att få ligga kvar i sängen med en go, kopp kaffe och med den underbaraste människan på jorden, tätt intill mig! Det kunde verkligen inte bli bättre.

Att jag omger av fantastiska, underbara o bästa vänner är det mest tryggaste som finns, utan er hade jag inte stått här som jag gör idag. Stark, starkare, starkast! Tackar alla er av djupet i mitt hjärta. Kan verkligen inte med ord beskriva hur mycket ni betyder för mig. Älska massor, ni är min familj!!!

Att vakna en morgon och känna att ens händer ”brinner” efter en syn (läs mer om synen och healingen här…) jag hade innan jag somnade. Men just den brinnande känslan kunde faktiskt  inte kännas bättre, på ett konstigt sätt. Känslan var att få göra något, jag menar Ordagrant göra något av den brinnande känslan som var i mina händer. Det var så här min healing började. Jag pratade med en av mina vänner om mina upplevelser. Hon har själv förmågan inom sig och har även gått en healing kurs med Eric Pearl (en förebild till mig). Jag testade healingen på henne och mycket riktigt hade jag det. Hon upplevde en okänd kraft som hon aldrig vart med om innan. “Din healing är något annat, speciellt som du inte funnit ut ännu riktigt. Utveckla och öva.”  Och det var så det började. För att finna kraften, fick jag gräva djupare inom mig, och tids nog fann jag den: frekvens healing, så denna akt är det nya inom mitt företag och jag känner mig så trygg med detta, som om att jag aldrig gjort annat. Men mycker mer än så händer inom området, jag är långt ifrån färdigutvecklad. Jag har märkt att det är ett stort område och healing är oändligt! Healing på distans och genom ögonkontakt är något jag nu ska utveckla. Jag har testat dessa två förmågor vid några tillfällen och det funkar så otroligt bra och det är så häftigt. De upplevelser man själv får vara med om kan ja inte beskriva, det bara är en underbar känsla och med många fantastiska syner. Jag är så glad för mina alla förmågor och dessa ska utföras så gott jag kan. För jag vill hjälpa alla jag kan!

Att kraschlanda, behövdes och det kändes så skönt efteråt. Att bara få vara ledsen, gråta ut och sen bara lägga locket på ALLT, precis allt tungt jag gått igenom i detta liv. Been There – Done that!!! No more… Att se mellan fingrarna på livets gång är en lärdom. Ett bagage som jag har och detta bagage kan jag titta i och jag kan använda mig av de saker om finns där i, idag. Analysera, reflektera och acceptera – heter det! Viktigt att inte glömma vad man har idag och vad man kan få.

Ber om ursäkt om jag uttryckt mig lite bittert på vissa meningar, men jag kände för att bittra lite. Man är inte alltid i tip- topp-form och det är helt naturligt och känna sig bitter ibland, det bästa med att få vara bitter, är att det går över och man blir bara gladare efter åt 🙂 Nu är tvättstugan klar och jag ska hoppa i träningskläderna för att göra mig av lite inre frustration…

Love and lights!!!

Taggar:frekvens healing, gotland, L. Karlzons webbdesign och hälsa

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: