Laniakea – Vårt hem av superkluster

Efter min inre resa jag upplevde under trumhealing meditation den 29 sep, 2014

av Sacred Intuition, kom den ena klarheten efter den andra och det ledde mig till en helt ny och fantastisk information.

Men först tänkte jag berätta lite hur det gick till.

Igår publicerade jag min artikel om min inre resa med trum healing meditationen och delade den på Facebook. Inte mycket om det, men 2 min senare när jag hade dykt ner i soffan för återhämtning dök det upp en artikel från Nassim Haramein (Haramein’s paper won the “Best Paper Award” in the field of ’Physics, Quantum Mechanics, Relativity, Field Theory, and Gravitation.”) facebook sida om magnetic fealds.

Bilderna tycktes likna min egna upplevelse och jag gick in för att läsa lite mer om vad det handlade om, fast det stod inte så mycket än detta: ”red blood cell / heart resonance / Earth magnetic field / galactic gamma ray emissions”.

gamma begynnelsen-2014-29-sep

Jag googlade vidare på ”earth magnetic field” och ”galactic gamma ray” för att se om det fanns något mer intressant om detta. Och så klart gjorde de det. 10 minuter senare kom en ytterligare ny artikel på Facebook från Newsner: ”Vetenskapsmännen undersökte 8000 galaxer. Det de såg får mig att tappa hakan.” Se klippet själv och ta dig en funderare på vad du just sett.

Detta är nytt från 10 sep 2014 (original filmen finner ni längre ner på sidan)

Men det jag vill komma till, är hur jag själv har reflekterat med mina nära och kära kring min syn av mitt ”kluster”: ”Var det så universum skapades en gång i tiden eller är det så alltet hänger ihop?” Allt som flyger omkring: ”I dessa kraftiga vågor strömmade det omkring miljarders av pytte små kulor med geometriska former, färger, DNA strängar, frekvenser m.m. ” Min känslan sa, att det är så Alltet hänger ihop, nu! Men jag har ju ärligt talat ingen aning? Endast spekulationer, jag vill ju bara förstå min upplevelse. Iaf så fick videon mig att häpna. Jag satte ihop några bilder med min bild och några från original videon. Likheter? Svar: Ja! Allt hänger ihop, utanför allt kluster är det bara svart. Precis det jag såg och upplevde.

Då är min tanke. Har vi fått svar på hur universum ser ut!? Va det det jag såg ”in real life”?

our-supercluster-laniakeia-home


 Från Youtube

This film has been produced as part of the following publication: ”The Laniakea Supercluster of Galaxies” published in Nature, volume 513, number 7516, p.71 (4 September 2014) by
R. Brent Tully, Hélène Courtois, Yehuda Hoffman and Daniel Pomarède

Se Laniaka pic of the day (2014, sep 10) here: NASA

Se länk / New Galactic Supercluster Map Shows Milky Way’s ’Heavenly’ Home

Taggar:galaxen, laniakea, stjärnkluster, superkluster, universum

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: