Bort med ingrodd och gammal enerig med hjälp av frekvens healing

Jag måste få berätta och dela med mig om gårdagens mest fantastiska upplevelse jag gjort med hjälp av min frekvens healing

Jag sitter på föreläsning och lyssnar med ett halvt öra. Plötsligt får jag ett meddelande från en vän

Vän: Hej Linda! Du, när du satt hos mig tidig i somras och vi pratade utveckling så sa du att jag hade en man hos mig. Vad sa du mer då, om honom?

Jag: Oj, uhm, en äldre, vithårig, kort, lite vågigt och krulligt hår.

Vän: Sa han sitt riktiga namn och kan du se vilket år han kom ifrån?

Jag: Typ en professor / akademiker!? Ja vet inte!? Men någon välutbildad och smart herre med mörk kostym. Hmm, var det inte något med A? Årgång, hmm!? Ska se?

Vän: Jo, men frågan är om det var hans namn? Author betyder ju författare…

professorn

Jag: Ja, var det inte så han hette?! Eller det jag fick? Jo, han sitter med en jäkla massa böcker, det är hans ”rum”…

Vän: Ja precis, men undrar vad författaren heter och var ifrån han kommer!?

Jag: Hmm!?

Vän: Vilket århundrade?

Jag: Han känns inte svensk.

Vän: Nej säkert inte. Fransk eller engelskman misstänker jag. Ser du honom idag?

Jag: Asså min inre känsla säger 1600 talet, något senare. Kanske mer 1700?

Vän: Tack!

Jag: Hur så!?

Vän: Var han gift?

Jag: Tror inte det! Känslan säger: mycket  upptagen och egocentrisk herre. Hade inte tid med “fling”, HAHA!

Vän: Haha! Vet du hur han dog?

Jag: Åldern…

Vän: Nej, jag menar hur?

Jag: Åldern och jag tror han hade något med lungorna, känslan sa så iaf!?

Vän: Dog han naturligt eller hände det honom något?

Jag: Nej inget hände. Sjukdomen gjorde sin del.

Vän: Okey och han var äldre?

Jag: Ja, gråhårig eller mer åt det vitare hållet.

Vän: Fantastiskt vad du kan få fram, I’m impressed! Kanske inte är honom jag tänker på då? Ser du några mer manliga energier runt mig?

varelsen

Jag: Ja faktiskt. En lång smal mörk gestalt!? Men ser inte så mycket mer.

Vän: Kan du känna in den energin?

Jag: Med lång kappa, typ. Oj, ja det kan jag!

Vän: Hur dog denne man, när levde han?

Jag: Han/Den/Det utsöndrar respekt och tillit, men, HAHA! Jag vet inte om han/denne är mänsklig? Det är en varelse.

Vän: Hur menar du?

Jag: Denna energi du har bakom dig är inte en själ från vår dimension om jag ska uttrycka mig så.

Vän: Ok! vilken dimension kommer den ifrån då? Och vad är det?

Jag: Men den är manlig.

Vän: Vad vill den varelsen mig?

Jag: Han är en ledsagare, inget ont alltså, respekt och tillit har denne. Något som du utsöndrar kanske? Eller så är han ett stöd? Han finns där hela tiden, ni är lixom ett, kanske ett av dina högre jag!?

Vän: Okey! Kanske jag från förr då?

Jag: Nä!

Vän: Hehe! Okey, men du ser ingen annan manlig individ från förr?

Jag: Nej! Why? Har du haft besök? Syn? En upplevelse?

Vän: En wicca har sagt till mig att för fyra – fem liv sedan fick jag med mig min stora prövning som gjort att jag behövt leva om liv efter liv tills jag klarat av denna prövning. Prövningen var att kunna skilja på sann och osann kärlek. I denna veva levde jag med en man som jag bröt mig loss från. Han ser mig som sin ägodel och har lämnat en energi kvar i mig som just gör att jag begränsar mig och att jag tvekar till alla mina beslut jag tar. Hans energi som finns kvar vill inte att jag går vidare och utvecklas. Så det hon såg var att jag hade en manlig energi i mig som pratar så sublimt likt mitt eget inre högre jag och det gör att jag inte hör skillnad på honom eller mitt sanna jag. Det är han som bromsar mig och nu måste jag hitta ett sätt att bli av med denna energi så jag kan bli fri och födas som ett.

Jag: Hmm! Jag undrar lite, den manliga ”varelse” som ja inte kan se så tydligt, som står bakom dig hela tiden. Som jag skrev är ”Ett” med dig. Upplever jag respekt och tillit!? Frågan är vems respekt och tillit det är? Är det den du ger honom eller är det den  denna varelse utsöndrar till dig? För jag upplever ett mörkare väsen, men ändå inte!?

Vän: Ja, men det är en människas gamla energi som hon såg.

Jag: För han har ju inget ljus omkring sig, som den andre herren jag skrev om tidigare.

Vän: Ja, han ser mig som sin ägodel.

Jag: Hon kan ju ha fel och likaså jag. Du får göra en egen bedömning.

Vän: Och jag ska hålla mig på min kant och fogas.

Jag: Intressant! Hmm, händer en del i huvudet nu…

Vän: Det är ju därför jag inte unnar mig framgång. Inte ser mig som duglig och har en otroligt stark frihetskänsla som jag aldrig uppnår.

Jag: Han kontrollerar dig känns det som. Han har dig runt sitt lillfinger.

Vän: Ja lite så ja…

Jag: Upplever du dig rädd och osäkerhet ibland?

Vän: Ja, jag har ju alltid tvekat i allt jag gör. Jag velar fram och tillbaka så jag blir knasig

Jag: Hmm! Jag undrar en sak, om jag kan hjälpa dig? Balansera o frigöra din energi, via healing!?

Vän: Ja! Wiccan föreslog hypnos men det känner jag är för tungt för mig just nu.

Jag: Det kan krävas några ggr om han är djut biten av dig och du av honom. Okej, kan ju vara något?

Vad känner magkänslan?

Vän: Jag vet inte. Jag vill ju bli av med honom, han stör mig och jag vill göra det enklaste.

Jag: Okej! Jag kan ju göra healing. Vill ju hjälpa dig med det jag kan, så klart!

Det var min känsla som sa som jag sa och den första jag fick. Han står iaf på din vänstra sida, typ två meter bakom dig…

Vän: Okey! Det är på den sidan det har börjat vibrera i min fot…

Jag: Hihi! Okej! Han håller dig tillbaka…

Vän: Men är han god eller ond?

Jag: Asså! Hmm, det är ngt med detta!?

Vän: Ja…

Jag: Hans energier är inte goda, men till grunden är han inte en ond energi…

Vän: Han är arg på mig för jag skadade honom för 4-5 liv sedan och detta har gjort att han lämnat kvar en energi som håller mig fast i ett järngrepp.

Jag: Det är som om att han har beslutat sig för att inte släppa dig. Jaaa

Vän: Jag gick ifrån honom och han är bitter på mig för det. Ja!

Jag: Precis! Han vägrar och det är det jag känner är respekt o tillit, men jag vet inte hur jag ska tolka de orden? De kommer upp hela tiden!!?

Vän: Respekt är att han ser mig med vördnad, håller starkt av mig. Tillit är att han litar på mig.

Jag: Ja!

Vän: Men det kan ju också vara att han har tillit till att han lyckas hålla mig i schack?

Jag: För att du ”vågar” inget annat, tror han. Med din energi, förstår du?

Vän: Japp, precis så känns det. Jag vågar inte ta vissa steg…

Jag: Du är i medvetet tillstånd nu och kan göra dig av med honom i nutid.  Men han vet inte om det. Han tror att han har dig.

Vän: Ja, så har jag fått till mig det från andra också.

Jag: Men nu är det dags och frigöra dig från denna energi.

Vän: Haha! Han är stensäker på att han har mig.

Jag: Ja, gud ja! Vill du göra healing, så gör ja det?

Vän: Ja måste ju det. Min mentor har ju bränt sönder sig för att jobba med mig och min födelse. Det är denna manliga energi som bromsat mig. Jag har varit på väg att födas 2 ggr, men han har lyckats blockera vägen. Jag provar gärna healing med dig om du tror att det skulle funka. Tror du att det skulle det?

Jag: Prova kan du ju iaf göra. Jag tar de metoder som finns. Så klart jag ställer upp!

Vän: Då gör vi så. Tack!

Vi bokade klockan sex hos mig, så jag och mina grabbar hade mättade magar innan jag skulle utföra frekvens healing på vännen. På vägen hem från min utbildning förberedde jag den negativa energin som satt hårt fast med vännen med förvarningen att släppa taget och klockan var då 15:45. Jag var noga med tiden då jag ville höra om vännen kände av något under den tiden. Jag fick en syn på hur jag skulle jobba med denna energi och samtidigt fick jag härliga vibbar i min högra hand. Känslan sa: “Kör på!”

Vännen kom klockan sex, som vi sa. Jag bjöd på mat, då det fanns över och var fortfarande varmt. Jag ville höra hur hon mådde, men det behövde jag knappt göra, för jag såg och kände tydliga oros-vibbar. Jag frågade henne om hon kände av något hemma, innan hon skulle åka till mig. Vännen svarade: “Ja, runt fyra tiden började jag bli lite nervös och orolig…” “Klockrent”, tänkte jag i och med att jag hade börjat processa då.

Jag kände fort in hennes energi. Mitt hjärta började kraftigt bulta, jag fick plötslig huvudvärk, jag blev kall och fick återkommande gåshud. Men jag tog ett djupt andetag och samlade in min energi och balanserade upp mitt “försvar”, så inga negativa energier kunde störa mig.

Vännen berättade om hennes upplevelser och vad som hade hänt, och varför hon ville ha hjälp. Hon frågade mig om jag hade sett en flicka hos henne, men jag svarade “tyvärr”. Det enda jag såg tydligt, var den äldre herren med sina böcker runt omkring sig och den mörka, onda energin som stod två till tre meter bakom hennes vänstra sida med en lång, mörk kappa med luva. Energin rörde inte en min, men skådade bestämt varenda rörelse vännen gjorde.

Jag avbröt vårt samtal med att jag känd mig redo för frekvens healing. Jag plaserade ut en stol i storarummet, tände upp några värmeljus och doften av lotus doftade lätt i hallen för att hålla alla onda energier borta.

t-flickan

Vännen satte sig på stolen och jag ställer mig bakom. Snabbt för jag mina händer ovan hennes huvud och formar ett upp och ner vänt “V” för att ge henne skydd. Där inne i skyddet skulle ny energi fyllas på och hålla annat borta. Det tog ett tag innan något hände. Plötsligt ser jag hur ett stark sken kommer upp ifrån och landar framför oss. Då först såg jag energin tydligt. Han började med obekväma rörelser och utsöndrade starka tveksamheter: “Dit in tänker jag INTE gå!” Men jag pratade snällt med honom och sa att hans tid var över. Och att en ny och underbar tid fanns på andra sidan där respekt och kärlek väntade. Varelsen gick fram till ljuset och lyfte upp armarna för att känna på ljusets kraft. Plötsligt, bakom honom dyker det fram en liten flicka på cirka fem år med långt blont hår och var klädd i en lätt ljus klänning. Hon stod bakom honom och höll hårt fast i hans kappa.

Jag upplevde hon först var rädd, men när jag såg energin stå vid ljuset, såg jag att flickan släppte taget och knuffade honom så att han fortare kunde gå in i ljuset. Energin tog ett kliv in i ljuset och flickan gick efter, hon log med hela ansiktet och var alldeles lyrisk över den stora händelsen.

Det jag uppfattade med flickan, var att hon hade blivit undanförd av den svarta energin då hans energier var mycket starkare än hennes. Hon hade blivit rädd under tiden som hade gått och hade börjat suga på sin tumme. Men i alla fall så vägrade flickan släppa taget om honom. För hon visste att om en vacker dag så skulle hon lyckas föra honom in i ljuset. Flickan upplevde jag också hade en stark koppling med vännen. Men mer än så vet jag inte.

Väl inne i ljuset och den mörka energin stod där och visste varken ut eller in. Hans kommentar blev: “Okej!” med en nedstämd och mutter ton. Jag kallade på alla de mina och talade om för vännen vad som pågick och att även hon kunde försöka föra bort honom med hjälp av sina. Tillslut ser jag hur energin sakta, sakta förintas i ljuset, som ett askmoln på himlen. Energin var borta och kvar var flickan. Hon sa: “Säg till vännen att hon inte behöver vara rädd längre!” Och det gjorde jag.

Flickan som var kvar inne i ljuset och hoppade runt av glädje, blev plötsligt avbruten av ett starkt mörkt snurrande tjockt ”band”. Som en kraftig tornado som strömmade genom både mig och vännen och vidare in i ljuset. Mina tår domnade bort, jag blev iskall i hela kroppen, jag fick en kraftig smärta i ryggen och håren stod rätt upp på mig.

tornado

Jag tog all min kraft och fokuserade på denna tornado som snurrade hej vilt. Sakta, sakta ser jag hur en ljus slinga tar över denna mörka och kraftfulla tornadon. “Poff!” Allt var borta och jag ryckte till med denna förintelse.

Jag sa till vännen att den mörka energin och det starka bandet var nu borta nu, förintad med hjälp av ljuset. Jag avslutade min frekvens healing på vännen med att balansera tillbaka hennes energi på rätt plats igen och sen var jag klar, kände jag…

Allt var nu lugnt, kände jag. Den lilla flickan var kvar hos oss, hon dansade och skuttade runt av glädje och utsöndrade lycka och kärlek som fylldes upp i hela rummet.

Jag tackar dig min vän att jag fick vara en del av detta och jag hoppas med alla de mina att den mindre goda energin är borta för gott. Nu är det ditt jobb att fylla på tomrummet efter honom och jag vill gärna utföra en frekvens healing igen för att balansera ytterligare. /Karlzons

Taggar:energi, förnimmelser, frekvens healing, healing, syner, visioner

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: