Lyssna på hjärtat (magkänslan)

Då var det dags att knyta ihop säcken igen och jag kliver på det sjätte trappsteget (Läs om mina trappsteg)

Men först måste jag berätta om hur det gångna året har gått…

Ett år har gått sedan jag klev upp på mitt femte trappsteg och jag trodde verkligen att det skulle bli lugnt ett tag fram över, så som det brukar vara efter det att säcken är sluten från oktober och ungefär fram till mars månad. Men icke. Redan direkt efter det jag hade knutit ihop säcken och satte ner ena foten på det första trappsteget, kom allt som en storm från klar himmel över mig. Jag säger som så här. Detta år är nog den mest intressantaste resan jag hittills har gjort med min inre utveckling/resa.

Femte trappsteget

Att knyta an kropp och själ, kom jag över rätt så fort och det skedde genom en diskussion med några vänner till mig. Via mitt eget tänkande och reflektioner kom jag på varför jag särskilde min kropp från min själ till att förenas, var rätt enkel. Jag var helt enkel rädd att knyta an min själ med min fysiska kropp. För att acceptera mitt Ego till 100% måste min cirkel vara sluten och flödet ska gå hand i hand, så klart! Att erkänna för mig själv att detta liv jag har valt här och nu, och de uppdrag jag har att utföra måste jag vara HEL. När jag accepterade mitt val kom allt som jag tror legat och väntat med dunder och brak. Jag skulle helt enkel inte vara redo för vidare utveckling om jag inte kunde acceptera mitt Ego. Med min acceptans och det jag fick var en efterlängtad gåva.

Jag kunde plötsligt hela. Jag utförde min ”nya” förmåga på nära och kära och med positiva resultat kunde jag känna av deras rätta känslor/energier. Jag bemöttes av olika syner och jag träffade rätt punkter. Jag kunde även läka dessa punkter/blockeringar. Min healing förmåga är Frekvenshealing, där jag ser färger, syner och känner blockeringar i energin. Ibland krävs det fler behandlingar då en blockering kan sitta djupt, men oftast räcker det med en gång och mina klienter kan känna sig mer än nöjda.

Jag kan utföra distanshealing och även muntlig healing, där jag bl.a kan se av min förvåning olika blockeringar i systemet. Ibland kan det ta några dagar innan flödet är i sitt rätta fokus igen. Med dessa upplösningar (när blockeringarna frigörs) kan man uppleva känslor och få fysiska krämpor.

Jag fick också kunskapen att lättare läsa av andra människor än vad jag tidigare kunnat. Jag får lättare till mig vad som är rätt och fel. Jag vet saker innan det händer, min känsla talar om för mig innan jag ska ta ett beslut och det beslutet försöker jag lyssna på. En Herre sa till mig under min påbörjade resa, år 2010 Att tänka och tänk till!” förstår jag idag och vad det innebär. Det roligaste är när jag inte lyssnar på intuitionen/känslan och gör i stället vad min hjärna/mitt ytliga jag säger – blir det alltid fel! Varje gång det händer säger jag till mig själv att “Lyssna på första känsla – tänk och tänk till…” och jag flinar för mig själv.

Unith

Unith

Med min nya kunskap kan jag kommunicera med mitt högre jag och får svar. Jag kallar henne för Unith för det var det namnet jag fick. Unith har visat mig många saker och talat om för mig om hur vissa saker hänger ihop. Kanske detta låter knäppt i mångas öron, men för mig är det trovärdigt då jag får händesler bevisat gång på gång. Det bästa av allt är hur jag kan relatera till hur Alltet hänger ihop och hur det fungerar i praktiken. Vi påverkas av energier, alltså alla individer, jorden och hela universum påverkas av alla miljoners, miljoners energier/frekvenser som omsluter oss dagligen.

Jag är en av de som känner av energi flödet tydligt, men hanterar den bara till 80%. Jag lever så gott jag kan efter det, då jag valt att gå min egna väg och att inte försöka bli styrd av den negativetet som pågår runt omkring oss, och vägra följa vissa påståenden. Jag har vänt på “pyramiden”, om man säger så och lever så gott jag kan efter min egna pyramid som jag själv styr. En fot där och en fot här. Det funkar, om man bara vågar tillåta sig själv och lita på sin instinkt/känsla. Jag vet att det går, för jag känner fler som tänker och gör som jag.

Andra är oberörda, de är självupptagna av sitt ytliga jag och lever under “pyramidens” piska, alltså i den fyrkantiga värld som någon/några en gång skapar/skapade åt oss.

Sen finns det många som är nyfikna på att se över hur världen och mänskligheten egentligen fungerar, men vågar inte ta steget vidare. Därför finns jag och tusentals andra världen över för att vägleda. Men man gör inget om man inte vill, utan följ endast hjärtat. Vi alla har ett val!

Ett exempel på att jag verkligen vågade lita på min instinkt/känsla var i somras.

Min ekonomi rasade och jag stod där utan någon som helt inkomst. Risken var stor att jag kunde förlora mitt nystartade företag och min bostad. Jag ville verkligen inte gå tillbaka till arbetsförmedlingen, då jag var tvungen att säga upp min dröm som jag kämpat för i många år, mitt företag. Men någonstans så var jag inte orolig, då känslan var lugn att jag nästan mös av den hemska situationen jag befann mig i. Varje gång det blev jobbigt, förvandlade känslan till det positiva. Jag tänkte och sa till mig själv att det kommer att ordna sig. Den känslan gick jag på.

Jag sökte massor med jobb här på fastlandet, men fick inga.

Tillslut i sista stund fick jag en vick-tjänst som undersköterska (USKA) på Gotland under sommaren. Där tillbringade jag hela sommaren och fick till min ära att samtidigt få vara med min kärlek. Men sen då, vad skulle hända efter den tiden var över? Jag kom hem och hade åter inget att göra. Inget jobb och ingen inkomst. Jag hängde fortfarande löst. Dagarna gick och plötsligt fick jag beskedet om att jag hade kommit in på min kurs som jag sökte i våras. Jag trodde nämligen inte att jag hade kommit in, då jag inget hörde under hela sommaren. Jag fick också ett tim-erbjudande på ett äldreboende som USKA i Mölnlycke. Mitt företagande började igen ta form efter semestrarna och nya som gamla kunder hörde av sig. Idag när ja skriver detta flyter allt på som det ska. Jag jobbar extra som USKA på Gotland, sköter mina studier så gott jag kan och företagar när allt annat är under kontroll. Erbjudandet i Mölnlycke som jag fick, blev jag tvungen att avstå från, då min tid inte räckte till.

Jag är mer än lycklig, kärleken sprudlar, pengarna rullar in och jag känner nu att något mer är på gång. Det är därför jag skriver ihop min säck för det föregångna året och november månad är kommen. Jag laddar nu för att bemötas av nästa storm-våg, det sjätte trappsteget.

Rae Lakes Meadow by Moonlight

Hålet i marken/jorden

Vad har jag i dagarna bemötts av, och vad ska jag jobba på med det kommande året?

Min port (hålet i marken/jorden) har nu öppnats med nya kraftiga och solglödande energier från mitt ställe någonstans i detta universum. Geometriska former bl.a. flower of life är något som jag ska ha i minnet. Men som jag redan vet, är att vi redan är ALLTET;  frekvenser, geometriska former, energier, färger och ljudvågor m.m.

Sen har andar/själar börjat dyka upp i min syn och vill eftersända hälsningar till nära och kära. Jag ska också frigöra blockeringar/energier till rätt flöde.

Kanske jag ska ge mig på att skriva en bok och karriären ser ljus ut inför det kommande år. Jag har en hel del att se fram emot…

/Karlzons

Taggar:andar, distanshealing, energier, frekvens healing, frekvenshealing, geometriska former, healing, magkänslan, syner

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: