En perfekt måltid på överblivet ris

Den goda risotton

När det blir ris till middag kokar jag alltid upp mer så att jag kan göra en god lunch dagen efter.

Receptet på en risotto varierar beroende på vad som finns hemma. Det jag tog i här, var: ris, lök, paprika, morot, färskpressad citron och ingefära, örtsalt. Fräs ihop lätt och om man vill kan man ta lite grädde och ett ägg i för att få en rundare smak, men går lika bra utan. Själv varierar jag beroende på vad jag är sugen på.

Till servering: avokado och färskpressad citron och ingefärsvatten

 

Taggar:citron, ekologiskt, Ingefära, ris, risotto

Spåra från din sida.

Lämna en kommentar

karlzons-en-bra-borjan

karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
karlzons-en-bra-borjan
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: